torstai 25. elokuuta 2022

Ilmastosatanismi

Pikkuhiljaa kansa on kääntynyt Saatanan puoleen ja ei suostu enää maksamaan ns. ilmastokristityille. Kansan selkä on ns. katkeamassa. Talvesta tulee hirveä, kansalaiset putoavat energiaköyhyyteen; ei ole enää vara lämmittää vaan täytyy hytistellä pimeässä.

https://yle.fi/uutiset/3-12587093

Hytistelevälle kansalle annetaan valtio eliitin taholta naurettavia neuvoja. En nyt muista mutta jossain oli, että valtiovallan edustaja sanoi, että olla taskulampun valossa talvella. Tilanne on toivotan ja valoa ei  näy tunnelissa. Valtioeliitti vain bilettää ja antaa oman kansan jäätyä ja samalla järjestää valtavat summat rahaa Saksan tukemiseen, ja muualle kanssa. 

Mitä nyt pitäisi tehdä? Nyt pitäisi aloittaa Suomessa uudelleen kännyköiden tekeminen. Laajat kansanjoukot tulisi nyt mobilisoida hätäkännytuotantoon. Valmistella valtavia määriä kännyjä Suomessa Suomen kansa kykenisi maksamaan velkoja. Salolla voisi uudessa maailmassa vahva asema kännytuotannon keskuksena. 

http://jtalous.blogspot.com/2011/06/nokia-n9-microsoftin-ja-nokian.html

Kansalaisia voitaisiin velvoittaa tekemään kännyjä, lapset, vanhukset ja sotaveteraanit tulisi nyt mobilisoida. Jos esimerkiksi yhdestä kännykästä jäisi vaikka 1 euro tekopalkkaa; niin tekemällä vaikka 10 miljardia kännyä vuodessa, saataisiin noin 10 miljardia euroa ja tällä voitaisiin jo lyhentää Uniper velkoja aika paljon. Nyt on aika toimia!

1 kommentti:

  1. Mitäkö tehdä? Nöyrän alistumisen ja vaikkapa kännyköiden värkkäämisen asemesta ehdotan, että kaivat haulikkosi tai vaikkapa kirveesi esiin, ja lähdetään vähän keskustelemaan päättäjien kanssa. Niille pitää tehdä selväksi, että nyt teette suomalaisten pärjäämistä tukevia päätöksiä - tai teillä ei henkilökohtaisesti ole koskaan enää mitään huolta mistään asioista!

    VastaaPoista