sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Viharikos narsisteja kohtaan

Asianaja Markku Salon mielestä erityisesti huoltajuusperusteluja käsittelevät sosiaalityöntekijät ovat alttiita narsistien pyöritykselle. Vahva narsistinen persoona saattaa vakuuttavuudellaan kääntää asiat päälaelleen.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/10/1421846/juristi-narsistit-jallittavat-sosiaalityontekijoita-ja-tuomareita

Asianajaja Markku Salo ei ilmeisesti ole tietoinen, että EU:n lainsäädäntö kieltää yllyttämisen sairaita ihmisiä kohtaan. Narsistit ovat sairaita eli lainsäädäntö kieltää heitä vastaan kohdistetun viharikoksen. Myös MTV3 yllyttää viharikokseen narsisteja kohtaan.

Hän sanoo olleensa mukana noin 500 oikeudenkäynnissä, jossa hänen arvionsa mukaan osallisena on ollut persoonallisuudeltaan häiriintynyt ihminen. Salo korostaa ettei hän ole psykologi. Hän kuitenkin perustaa arvionsa siihen, että näissä tapauksissa maallikon ja juristin silmin henkilön toiminta näyttää poikkeuksellisen itsekeskeiseltä.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/10/1421846/juristi-narsistit-jallittavat-sosiaalityontekijoita-ja-tuomareita

Ihmisillä on erilaisia persoonallisuuksia ja monet ovat enemmän tai vähemmän häiriintyneitä mutta oikeuslaitoksen tehtävän tulee olla suojella sairaita ihmisiä (eli narsisteja) kaikelta syrjinnältä ja vainolta. Markku Salo ei oman oikeuskäsitykseni mukaan voi näiden lausuntojen jälkeen toimia asianajajana, koska hän on yllyttänyt vihaan sairaita ihmisiä vastaan, käsittämätöntä toimitaa asianajajalta.
http://narsismia.wordpress.com/2009/03/11/ohut-ja-paksunahkainen-narsisti/

http://wellmaiser.blogaaja.fi/tunnista-narsisti/

http://blogiinas.blogspot.com/2011/09/bloggaan-olen-siis-narsisti.html

http://narsisminriivaama.blogspot.com/2011/09/ystavattareni-oli-narsisti.html

http://www.ess.fi/?article=344944

http://aikuiskoulutuskeskus.net/2011/07/31/narsisti-nauttii-tyoyhteiso-sairastaa/

Viha narsisteja kohtaan on viharikos.
http://hennaisfree.blogit.fi/kymmenen-tikkua-narsistin-laudalla/

http://nefertiri1983.wordpress.com/2011/10/29/luonnehairioinennarsisti/

http://hume09.blogit.fi/137-kafkan-kirjaimellinen-muodonmuutos/

http://www.ts.fi/online/mielipiteet/lukijoilta/271595.html

Oikeuslaitoksen tulee kaikissa tapauksissa suojella narsisteja viharikoksilta ja syrjinnältä.
http://tigerlillies.blogit.fi/lost-in-the-city/

Viha narsisteja kohtaan on aina viharikos.


Rasismi ei ole missään muodossa kumminkaan lakien mukaan sallittua Suomessa, ja tämä asia koskee myös niitä kansalaisia jotka suhtautuvat pilkallisesti jopa vihapäisesti skitsofreniaan sanana ja skitsofreniadiagnosoituihin ihmisryhmänä. Syyt skitsofreniaa potevien kohtaamalle rasismille ovat varmaankin monisyiset ja usein niin syvällä, ettei totuudenmukainenkaan tieto enää auta kääntämään rasistisen ihmisen ajatusmallia. Erittäin valitettavaa on myös sekin, että rasismia esiintyy jopa sairaanhoidon piirissä, mutta tämä lienee useimmiten tiedonpuutetta eikä niinkään asenteellista käyttäytymistä.
http://hermiitti.blogspot.com/2011/11/rasismia-diagnosoituja-kohtaan.html

http://www.mtkl.fi/?x752385=1302052

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/tunnistatko-narsistin

15 kommenttia:

 1. TIEDOTE:

  Asianajaja Markku Salo on saanut hetken sisällä Suomen asianajajaliittoon 19 valituskirjettä.
  Tämän vuoden kymmenen ensimmäisen kuukauden sisällä hän oli saanut neljä valituskirjettä. 11.10.2011 mennessä niistä neljästä valvontalautakunta oli tarkastanut kolme kappaletta.
  Asianajaja Markku Salo sai niistä kolmesta tarkastetusta, kahdesta HUOMAUTUKSEN.
  Hänellä on lyhyen ajan sisällä 2 VAROITUSTA, 5 HUONAUTUSTA

  SUOMEN ASIANAJAJALIITTO
  PL 194
  00101 Helsinki

  Käyntiosoute:
  Simonkatu 12 B 16 (2 krs)
  Puh. (09) 686 6120

  Yleinen sähköposti: info@asianajajaliitto.fi

  AMMATILLINEN VALVONTA
  Arkisin klo 9-11 (09) 686 6120 (vaihde)

  KYSYMYS ON JULKISESTA PÄIVÄKIRJASTA (Salo Markku, Turku)

  https://rekisteri.asianajajaliitto.fi/julkinenpaivakirja.aspx

  HUOM
  Jos itse olet kiinnostunut kyseisistä asianajaja Markku Salon saaduista
  päätöksistä Suomen Asianajajaliiton valvontalautakunnalta, pääset helpolla minun kanssa kyseisten papereiden kanssa.

  MINULLA NE KAIKKI OVAT SÄHKÖISESSÄ MUODOSSA KONEELLA(56) sivua.
  Ole minuun yhteydessä kyseisessä asiassa osoitteeseen aivan.totta@gmail.com , kerro lähettämässäsi sähköpostissa, että haluat asianajaja Markku Salon Suomen asianajajaliiton JULKISEN PÄIVÄKIRJAN.

  SAAT POSTIA MINULTA hetken päästä.
  Kiitos. JAH

  AIVAN TOTTA !

  VastaaPoista
 2. Narsistien vainoaminen on asianajajalta törkeää, selvä viharikos. Muutenkaan vammaisia tai sairaita ei saa vainota. Tässä en ota itse kantaa yksittäisen ihmisen toimintaan mutta persoonallisuushäiriö ei ole mikään syy vainota ihmisiä vaan pikemminkin oikeuslaitoksen tulee kaikissa tilanteissa turvata sairaan ihmisen oikeudet.

  VastaaPoista
 3. En tiedä miksi olet lisännyt minun blogini osoitteen/kirjoituksen *viha narsisteja kohtaan*? Kyseisessä tekstissä ei ole kyse vihasta... Tietenkin kaikilla on oma henkilökohtainen mielipiteensä kirjoituksistani ja näin saa ollakin, mutta silti hieman ihmettelen...
  http://nefertiri1983.wordpress.com

  VastaaPoista
 4. Kirjoitat narsisteistaista, kirjoituksesi ei viittaa viharikokseen vaan narsisteihin.

  VastaaPoista
 5. Ja mikähän siinä on väärin että kirjoitan aiheesta? Tätä samaista aihetta ollaan käsitelty myös paljon lehtien sivuilla ym. joten en ymmärrä miksi en olisi itse saanut tästä aiheesta kirjoittaa, ilman että se leimataan vihapuheeksi? Itse elin 7 vuotta yhdessä luonnehäiriöisen eli narsistin kanssa ja tiedän siis mistä puhun. Jouduin myös sietämään hänen kohdaltaan väkivaltaa, joka on minusta myöskin rikos. Vai olenko väärässä? Miksi en siis saisi kertoa kanssaihmisille kuinka tällainen ihminen voidaan tunnistaa jo hyvissä ajoin? En minä ainakaan tahdo, että kukaan muu joutuisi kokemaan samaa ahdistusta ja pelkoa jota minä siedin sen 7 vuotta. Viha puhe se ei kuitenkaan ole, vaan ehkä ennemminkin kerron tämän siaruden ilmenemismuodoista, joista voidaan tämä kyseinen sairaus tunnistaa.. Monestihan on myös niin että itse tämä henkilö ei tunnista itseään sairaaksi, vaan pitää käytöstään normaalina, jolloin hän ei saa apua. Toivonkin että tuosta minun kirjoituksesta voisi olla myös HEILLE apua.
  http://nefertiri1983.wordpress.com

  VastaaPoista
 6. Sairauden perusteella syrjiminen uhkailu tai muu rikollinen toiminta on EU:ssa viharikos. Vammaisiin kohdistuu paljon vihaa ja väkivaltaa. Psyykkisesti vammaiset ovat valtavan väkivallan uhreja ja sen vuoksi sairauksien perusteella tehty väkivallan teko on aina viharikos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusteleppas siis minulle, missä kohtaa tekstiä on syrjimistä, uhkailua tai muuta rikollista toimintaa?

   Poista
 7. En kommentoi kuin omia kirjoituksiani. En ole väittänyt että kenenkään kirjoitukset täyttävät viharikoksen tunnusmerkit. Psyykkisesti sairaisiin kuitenkin kohdistetaan sekä syrjintää että väkivaltaa, joka täyttää viharikoksen tunnusmerkit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin minusta on väärin, että sinä "mainostat" täällä joidenkin ihmisten kirjoituksia, jotka eivät edes välttämättä liity mihinkään viharikoksiin, mutta annat niin ymmärtää.. Eikös se ole silloin herjaamista?

   Poista
 8. Oikeuslaitos pystyy päättämään varsin hyvin onko kyseessä herjaus vai sananvapauden puolustaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti pystyykin, jos sille tielle tahtoo lähteä. LÄhinnä halusin kysyä tuota plogin kirjoittajalta itseltään. En nimittäin ymmärrä vieläkään, miksi hän on koonnut näitä osoitteita näiden otsikoidensa alle, vaikka mitä itse olen niitä katsellut, yhdessäkään ei ole ollut vihaan, syrjintään ja varsinkaan väkivaltaan narsisteja kohtaan viittaavaa? Tähän en ole vieläkään saanut mitään järkevää vastausta.

   Poista
 9. JPolia johdetaan rajuilla otteilla ja jos vielä kuulen kerrankin Nefertistä mitään niin saat istua loppu ikäsi kunnianloukkauksesta. Pidän kunniaani erittäin arvokkaana ja rikoksesta syyttäminen on Suomessa rinnastettavissa kunnianloukkaukseen. Jos jotain valittamisen aiheutta on niin kannattaa ottaa yhteyttä oikeuslaitokseen. Kaikki valitukset, linkit poistopyynnöt jne tulee esittää oikeuslaitokselle. Minua ei ininät kiinnosta. Kannatan absoluuttista sananvapautta. JPolia saa haukkua kunhan haukkumiset sisältävät linkin pääsivulle mutta muutoin ilman linkkiä tulee rikosilmoitus ja äkkiä.

  VastaaPoista
 10. Terve,

  Päädyin blogitilastoistani tänne...

  Tässä myös aiheeseen liittyvää asiaa: http://www.mtkl.fi/?x752385=1302052

  VastaaPoista
 11. No toi J***i vaikuttaa oleven kehitys vammainen ja jälkeen jäänyt lukemattomila tavoilla. Jopa lain mukaan luonne häiriö ei luokitella mielisairaudeksi. Ns psykopaatit on siis täysin vastuussa teoistaan. Ja sit' mul' kyl' loppu into. Jätän typeryytenne omaan arvoonsa!!

  VastaaPoista
 12. Vihasta kannattaa yrittää eroon. Viha narsisteja kohtaan on täysin perusteetonta.

  VastaaPoista