torstai 6. lokakuuta 2011

Viharikoksia kohdistettu Venäläisiin

Venäläisten omistamiin kiinteistöihin on tehty murtoja.
http://viovio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/85023-venalaisten-joukkovainot-suomessa-tarua-vai-totta

Onko kyseessä ns. viharikos?Viharikoksia kansanryhmiä vastaan ei tule hyväksyä vaan niihin pitää puuttua kaikin mahdollisin keinoin.

Venäläisiä vastaan on Suomen TV:ssä tehty propagandaa mm. 45 minuuttia (MTV3) toimesta.
45 minuuttia -ohjelma on uutisoinut jo kolmen vuoden ajan venäläisten maa- ja kiinteistökaupoista eri puolilla Suomea. Kauppoja on tehty runsaasti sotilaskenttien, tutka-asemien, harjoitusalueiden, laivaväylien, tietoliikennemastojen ja asevarikkojen tuntumassa. Maa-alueet ovat vaihtuneet venäläisomistukseen ilmavoimien kohteiden tuntumassa esimerkiksi Kuorevedellä, Pirkkalassa, Siilinjärvellä, Kauhavalla, Tikkakoskella, Uuraisilla, Saarijärvellä ja Rovaniemellä.
http://www.mtv3.fi/uutiset/45min/jaksot.shtml?1402983

Oman käsitykseni mukaan Venäläiset eivät uhkaa millään tavalla suomea vaan suomalaisten omat pelkotilot luovat kuvitelmia uhasta.

45 minuuttia -ohjelman raportit ovat osoittaneet, että laajoja maakauppoja ei voi selittää pelkkinä keskiluokan kesämökkikauppoina. 45 minuuttia on löytänyt maakaupoista yhteyksiä Venäjän presidentin esikuntaan ja pääministeri Vladimir Putinin lähipiiriin, kansainvälisestä rahanpesusta epäiltyihin yhtiöihin, Venäjän duumaan, suomalaisiin bulvaaneihin, peiteyhtiöihin ja vauraisiin oligarkkeihin.
http://www.mtv3.fi/uutiset/45min/jaksot.shtml?1112413

Kuinkakohan Venäjällä ja maailmalla yleensäkään on mahdollista tehdä liiketoimintaa ilman yhteyksiä kv. yhtiöihin ja valtaeliittiin?
http://www.mtv3.fi/uutiset/45min/jaksot.shtml?1112413

Onko MTV3 (45 minuuttia) harjoittama Venäläisten systemaattinen mustamaalaaminen journalismin varjolla yllyttämistä viharikokseen?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti