lauantai 29. lokakuuta 2011

Järjestäytynyt rikollisuus kuriin

Valtiovallan ja syyttäjälaitoksen hampaattomuus järjestäytyneen rikollisuuden kanssa on käsittämätöntä. Miten voi rikollispomo esiintyä lehdessä?Onko Suomen lainsäädäntö liian lepsua ettei järjestäytynyttä rikollisuutta saada kuriin?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011102814660466_uu.shtml

Itse en kannata kuolemanrangaistusta mutta järjestäytynyt rikollisuus on niin suuri uhka yhteiskuntarauhalle ja yleiselle turvallisuudelle, että rangaistusten pitää olla riittäviä (kuolemanrangaistus) ja tehokkaita. Järjestäytyneen rikollisuuden käsittelyyn pitäisi saada siihen erikoistuneita syyttäjiä ja tuomioistuimia, jotka voisivat toimia tehokkaasti riittävillä valtaoikeuksilla. Yhteiskunnan ei tarvitse sääliä järjestäytynyttä rikollisuutta, joka uhkaa kansalaisten turvallisuutta ja oikeutta uhkausvapaaseen turvalliseen elämään. Pelkästään rikollisryhmän jäsenyys on jo riittävä peruste kuolemanrangaistukselle. Oikeutta oikeudenkäyntiin ei minusta tarvitse antaa rikollisryhmille, vaan kenttäteloitus voi olla paras ratkaisu.
http://sossumedia.blogspot.com/2011/10/cannonball-larsson-vankilaan.html

Poliisilla voisi olla käytössään erikoisyksikköjä, jossa oli kenttäoikeuteen erikoistunut tuomari ja sitten poliiseja, jotka olisi erikoiskoulutettu kenttäoikeuden päätösten toimeenpanemiseen riittävällä voimalla. Kenttäoikeutta on käytetty aikaisemminkin ja sillä on saatu hyviä tuloksia. Rikollisjärjestöiltä luonnollisesti pitäisi poistaa valitusoikeus.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kentt%C3%A4oikeus

http://fi.wikipedia.org/wiki/Erityistuomioistuin

http://www.kotiaine.com/getessay41.html

http://nocandoo.servebeer.com/temp/suomisodassa/suomisodassa.htm

Jos sodassa voidaan antaa karkureille kuolemanrangaisuksia, niin ei silloin pidä myöskään todellisia rikollisiakaan sääliä. Rikollisjärjestön jäsenyys on harkittu teko ja ei mikään paniikkiratkaisu keltään.
http://eaglesflysingly.blogspot.com/2011/10/monikulttuurisuuden-ihanne-kunniaan.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti