perjantai 7. lokakuuta 2011

Euroopan romahdus

"Puheita rahaliiton hajoamisesta tai sortumisesta ei voi enää pitää pelkästään tuomiopäivän profeettojen katteettomana pelotteluna tai haihatteluna", Korkman kirjoittaa.
http://www.hs.fi/talous/Evan+Korkman+Eurooppa+on+talousromahduksen+partaalla/a1305546687393

Eurooppa on jo pitkään harjoittanut järjetöntä yhteiskunta- ja talouspolitiikkaa ja Euroopan tuho vain poistaa elinkelvottoman järjestyksen ja mahdollistaa uuden puhtaan järjestyksen synnyn. Elämään ja talouteen kuuluu kuolema ja syntymä ja nyt on kuoleman aika.
http://jpoli.blogspot.com/2011/10/valta-ja-sensuuri.html

Minua suuresti ihmetyttää se vimma millä Euroopan johtajat pyrkivät pelastamaan mädän ja sairaan elämän sillä elämän järjestykseen kuuluu uudelleen syntymä. Uudelleeen syntymä vaatii vanhan järjestyksen kuoleman, sillä ilman kuolemaa ei ole elämää.
http://jpoli.blogspot.com/2011/09/talouskriisin-taustaa.html

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2011/10/terveisia-eun-ruumiinvalvojaisista.html

Sakari Hankamäkikin on sitten palannut blogiareenoille ja se on lukijoiden onni sillä Hankamäki on varsin taitava kirjoittaja.

 

1 kommentti:

  1. Terve! Jos haluat tietää mikä todella "riivaa" Euroopan ns. "johtajia",niin suosittelen erittäin lämpimästi että aloitat lukemaan "The Daiily Bell"-julkaisua netillä. Me elämme nykyään sisällä Matrix-leffaa... otatko punaisen vai sinisen pillerin?

    VastaaPoista