maanantai 26. syyskuuta 2011

Kuolemanpelko ja talouskriisi

Aikanaan jo Jeesus opetti, että kuolemaa ei ole. Ihmisten pelko talouksien romahtamiseen perustuu pitkälti kuoleman pelkoon. Jo vanhat idän tietäjät tiesivät, että kaiken pahuuden alku ja juuri on juuri kuolemanpelko.

Syvässä kriisissä kamppailevan euron tulevaisuus ei perustu sen erinomaisuuteen, vaan pelkoon valuutta-alueen hajoamisen seurauksista. Ne olisivat niin karmeat, ettei europäättäjillä ole mitään muuta mahdollisuutta kuin pelastaa 17 maan yhteinen valuutta.
http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=63147:summanen-euro-ei-kestae-italian-saneerausta&catid=70:toimituksen-blogi-uusin-blogi&Itemid=15

Pelkäävä ihminen näkee todellisuuden pelkojensa kautta ja nämä sitten stimuloivat ratkaisuja, jotka lisäävät pelkoja ja aiheuttavat paniikkeja. Ihminen joka näkee kuoleman elämän kiertokulun osana kykenee suhtautumaan asioihin realistisemmin. Älkää kerätkö omaisuutta rajan tälle puolen vaan toiselle puolen. Tämä on viisas neuvo monelle, etenkin nykyaikana jolloin pelko velloo markkinoille.
http://www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/omaraha/uutiset.jsp?oid=20110994063

Voimia sinne ajassa ja ikuisuudessa sijoittaville.
http://jpoli.blogspot.com/2011/09/karl-marx-pelastaa.html

http://jpoli.blogspot.com/2011/09/pelastaako-kiina-euroopan.html

1 kommentti:

  1. Dalai Lamaa en itse arvosta mutta tässä puhutaankin nyt vanhasta tiedosta joka on monessa muussakin uskonnossa.

    VastaaPoista