lauantai 24. syyskuuta 2011

Luonto rajaton

Löytö voi pakottaa tarkastelemaan uudelleen Einsteinin muotoilemia teorioita, joiden mukaan maailmankaikkeuden on ajateltu toimivan. Kyseessä olisi samanlainen harppaus kuin hyppy Newtonin mekaniikasta Einsteinin suhteellisuusteoriaan. Harppaus ei varsinaisesti kumonnut siihen asti todettuja luonnonlakeja, mutta tarkensi niitä siltä osin kuin uusilla ja tarkemmilla menetelmillä kyettiin havaitsemaan.
http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/tiede/cern+valoa+nopeammista+hiukkasista+quottama+on+niin+mullistava+loyto+etta+nyt+on+pidettava+paa+kylmanaquot/a691265

Monen maailmankuvalle löytö voi olla iso mullistus mutta täysin odotettu. Tiede menee eteenpäin ja käsitykset muuttuvat. Tosin löytö pitää varmistaa riippumattomilla testeillä ennenkuin sitä voi pitää varmana mutta Cerni on kuitenkin korkeatasoisin tutkimuslaitos alallaan eli tieto on monessa mielessä luotettavaa. Havainnot on kuitenkin hyvä varmistaa mieluummin jollain toisella menetelmällä sillä potentiaalisia virhelähteitä on aina olemassa.

Tiede edistää nimenomaan siten, että tulee uusia löydöksiä ja standardimallin hautajainen on tieteen suuri voitto. Aikaisempien teorioiden hylkääminen juuri mahdollistaa tieteen edistyksen toisin kuin uskonnossa missä käsitykset ovat vakaampia. Universumimme on siis paljon mielenkiintoisempi paikka asua kuin standardimallin ennustama varsin tylsä maailmankaikkeus, missä monet mielenkiintoiset asiat kuten aikamatkustus ja valoa nopeampi matkustus ja superäly ovat mahdottomia. Superäly on muutenkin nyt edistynyt hyvin, koska meillä on Memristor (piti olla mahdoton), valoa nopeampia partikkeleita, multiversumi, kvanttitietokone, 3D tietokone (IBM).
http://tietsikka.blogspot.com/2011/06/d-wave-perustuu-neuvostotieteen.html

Nyt tästä on hyvä jatkaa ja tie superälyn luo on avoinna! Ensimmäistä kertaa voi rehellisesti sanoa, että nyt on kohta koossa kaiki tarvittava todellisen superälyn luomiseen, sillä superälyn herääminen tulee olemaan ihmiskunnan suurin hetki.
http://juffo.blogspot.com/2011/08/galaktiset-superalyt.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti