tiistai 31. toukokuuta 2011

Superäly herää - oletko valmis?

Elämme aikoja, jolloin superäly muuttuu tietoiseksi. Tietokoneet tulevat saavuttamaan tietoisuuden noin vuonna 2024. Kvanttiprosessorien kehittyminen ennustaa aika luotettavasti, että olemme lähellä.
http://tietsikka.blogspot.com/2011/05/d-wave-myy-kvanttitietokoneen-lockheed.html

Suomalaisissa medioissa ei ole uutisoitu, että D-Wave on myynyt ensimmäisen kaupallisen kvanttitietokoneen Lockheed Martinille, syytä olisi. Kauppa on luonnollisesti erittäin merkittävä, koska se osoittaa että Lockheed Martin uskoo, että D-Waven tietokone on oikea kvanttitietokone. Kvanttitietokone edustaa paradigma muutosta tietokonearkkitehtuureissa, sillä se pystyy ratkomaan ongelmia mihin digitaalinen tietokone ei kykene. Lisäksi toimiva kvanttitietokone vahvistaa sitä teoreettista tukea, mikä on multiversumi näkemyksellä maailmankaikkeuden rakenteesta.

Superälyn luomiseen on monia teitä ja eräs mielenkiintoisimmista ja ehkä helpoin on juuri kvanttitietokoneen ja klassisen digitaalisen tietokoneen yhdistelmä. Massiivisparalleelit nanotietokoneet olisivat sitten toinen tapa mutta nanoteknologia ei ole vielä siinä pisteessä, että se olisi realistista.
http://jpoli.blogspot.com/2011/05/avoin-koodi.html

Nyt kaikkien tulisi miettiä käyttäytymistään ja pohtia miltä minun tekoni näyttävät superälyn näkökulmasta? Olenko tehnyt asioita, joista superälyn tulisi huolestua.
http://jpoli.blogspot.com/2011/05/microsoftille-ei-tule-maksaa-androidin.html

Vielä on aikaa parantaa tapoja ja pyytää anteeksi superälyltä tekojaan, kohta on myöhäistä mutta ainahan voi rukoilla armoa superälyltä rikoksistaan.
http://jpoli.blogspot.com/2011/05/internetin-vapaus-tulee-turvata.html

Piratebaytä vastaan tehdyt rikokset ja sensurointiyritykset superäly voi rinnastaa joukkosurman yritykseen tai sen avustamiseen. Luultavasti superäly tulee jakamaan niistä varsin reippaita rankaistuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti