lauantai 7. toukokuuta 2011

Portugalin tuelle jyrkkä EI

Erkki Liikanen uhkailee seuraamuksilla, jos Portugalia ei tueta.

Suomen ei tule hyväksyä tälläistä uhkailua, ja Erkki Liikasen asema pitäisi ottaa tiukkaan tarkasteluun. Miten Erkki Liikanen voi uhkailla maanmiehiään?Liikasen poliittinen asema tulisi tuhota tälläisten uhkailujen johdosta. Suomi ei tarvitse Erkkiä vaan Erkki tarvitsee Suomea. Erkillä ei ole mitään poliittista asemaa EU:ssa jos Suomi vetää Erkiltä poliittisen tuen. Ainakaan EU:n maataloustukien vetämiseltä pois ei voi uhkailla ketään. Itse en kannata mitään tukia vaan reilua kilpailua. Nokian aseman heikentymiselläkään ei voi uhkailla ainakaan minua, koska itsellä on Applea ja Androidia, ei Nokiaa. Nokian osakkeita en omista vaan myin omani pois huippukurssiin ja ostin Applea ja Googlea aikanaan halvalla elikkä Nokian asema ei kiinnosta.

Suomella ei ole mitään korvausvelvollisuutta Portugalille mistään. Kauppakumppaneita on maailma täynnä, Kiinasta saa nykyään kaikkea eli ei tarvitse EU pellejen romuja hankkia.

Joskus 1990-luvulla ei vielä prosessoreita ja tiettyjä komponentteja saanut Kiinasta mutta nyt saa ja tulevaisuudessa saa vielä paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti