sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Resurssikamppailu kiristyy

Fatim Diarra kirjoittaa rasismin lisääntymisestä Suomessa.
http://fatimdiarra.puheenvuoro.uusisuomi.fi/72213-minua-on-alkanut-pelottaa-kavella-pimealla-yksin-kotiin

Käsittääkseni ihmisen aivoissa on lohko, joka tunnistaa automaattisesti kuuluuko tavattu ihminen samaan etniseen pienyhteisöön. Tälläinen ominaisuus on aikanaan ollut tärkeä, koska eri ryhmien välit ovat olleet huonot ja vieraan tapaamiseen on aina liittynyt vahva väkivallan mahdollisuus. Lienee selvää, että jos aivoissa on suoraan lohko, joka tunnistaa vieraan etnisen ryhmän jäsenen, niin rasismin poistaminen on vaikeata, koska rasismi on jo suoraan rakennettuna ihmisaivoihin. Ihmisaivot ovat tosin elastiset eli niiden uudelleen ohjelmoiminen on jossain määrin mahdollista eli emme ole täysin aivorakenteemme vankeja. Täytyy lisäksi muistaa, että luultavasti sekä stressi- että pelkotilanteissa palaamme yksinkertaisiin mahdollisiin aivorakenteisiimme eli rautatasolle rakennetut ohjelmistot ottavat vallan (tällä analogialla viitataan tietokoneisiin). Ihmisen aivot ovat analogisia hermoverkkoja eli kyseistä ilmiötä ei varmaan pysty korkeamman  tason tietoisella uudelleen ohjelmoinnilla ohittamaan.

Tällä hetkellä Suomessa vallitsee syvän taloudellisen toivottomuuden tilanne. Harjoitettu talous- ja yhteiskuntapolitiikka on osoittautunut katastrofaaliseksi ja kansan tulevaisuuden usko on viety. Tälläisessa tilanteessa rasismi kasvaa, koska ei ole enää "ylimääräisiä" taloudellisia resursseja vaan yhteiskunnassa tapellaan joka Eurosta, porkkanasta ja kananmunasta.
http://sosiaalinenmaahanmuutto.blogspot.com/

http://maahanmuuttojaislam.blogspot.com/

http://www.taloussanomat.fi/ajatukset/2011/04/22/maahanmuutto-maskeeraa-ongelmia/20115766/145

Maahanmuuttajat ovat monasti paikallista väestöä paremmin koulutettuja ja geneettisesti vahvempia. Missään nimessä valkoinen rotu ei ole geneettisesti ylivoimaista vaan monasti lähinnä syrjäytyvä laji. Esim. Yhdysvaltain presidentti on musta, ei valkoinen. Ns. etnosuomalaisten kyky selviytyä ei ole hääppöinen. Itse pidän rotua lähinnä väistyvänä.
http://siikala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/71138-persut-hoitavat-maahanmuutto-ja-sivistysasiat-oi-aikaa-auvoisaa

http://actuspurunen.blogspot.com/2011/04/maahanmuutto-ministeri-jussi-halla.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti