maanantai 30. toukokuuta 2011

Microsoftille ei tule maksaa Androidin käytöstä

Microsoftille ei tule maksaa Androidin käytöstä mitään. Jos Microsoft ei välittömästi luovu kaikista vaatimuksistaan Androidia kohtaan, EU:n tulee ottaa Microsoftin asema erityistarkkailuun ja poistaa sen määräävä monopoliasema markkinoilla. Monopoliasemaa ja monopolivoittoja ei saa käyttää kuluttajien valinnanvapauden tai aseman heikentämiseen. Muutenkin EU:n tulee ryhdistäytyä kipailuoikeudessa ja lopettaa kuluttajien aseman heikentäminen. 
http://www.taloussanomat.fi/informaatioteknologia/2011/05/30/microsoft-nostamassa-android-rojaltimaksuja/20117632/12

Microsoftin määräävä asema PC markkinoilla heikentää kuluttajien oikeuksia. EU:n kilpailuoikeuden tulisi ottaa Microsoftin liiketoimintatavat erityistarkkailuun. Mikäli Microsoft ei lopeta Androidin kiusaamista, niin Microsoftin patentit tulee julistaa mitättömiksi EU:n toimesta. Ainakaan EU:n kuluttajien ei tule joutua maksamaan ylihintaa kulutustuotteistaan. Tietokoneet ja niiden käyttöjärjestelmät ovat elintärkeitä EU:n kansalaisten kansalaisoikeuksien kannalta ja EU:n tulee kaikin mahdollisin keinoin turvata kuluttajien oikeudet.
 
Microsoftin ei kannata edes fantasioida, että yhteistoiminta Nokian kanssa luo edellytyksiä kilpailuoikeden rikkomiselle. EU:n kansalaiset ja kansalaisjärjestöt ovat täysin kykeneviä palauttamaan lailliset kilpailuolosuhteet kännymarkkinoille. Itse en osta enää kuin kiinalaisia kännyköitä, ZTE ja Huawei eivät toimi kuluttajien edun vastaisesti kuten monet muut valmistajat.

Kansa on kyllästynyt riistämiseen ja ostaa kiinalaisia puhelimia. Kiina on asiallinen ja puolustaa kuluttajan oikeuksia. Hyvä Kiina!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti