torstai 12. toukokuuta 2011

Soini pelasi itsensä ulos hallituksesta

Timo Soini pelasi itsensä ulos hallituksesta joko oveluuttaan tai sitten tyhmyyttään. Jotkut uskovat, että oppositiossa on paremmat mahdollisuudet kasvaa kuin hallituksessa.
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194678530037/artikkeli/tutkija+soinille+entista+suurempi+voitto+ensi+vaaleissa+.html

Itse en usko, että Persujen asema vahvistuu oppositiossa. Oppositiossa puolueen näkyvyys on heikko.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/05/1328316/kansa-hamillaan---oliko-iso-jytky-petosta

http://jaskasalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/72299-maisterisjatka-timo-soini

Timo Soini pelasi korttinsa varmasti parhaan osaamisensa ja kykynsä mukaan ja luultavasti parempaa tulosta ei ollut saatavissa. Soinia äänestäneiden tuskin kannattaa olla Soinin päätöksiin pettunyt, koska Timo Soini ei olisi pystynyt millään vastustamaan enempää tukipaketteja. Hallitustie olisi avautunut vain jos Persut olisivat hyväksyneet tukipaketit. Sinällään Kataisen päätös siirtää Persut oppositioon oli odotettu. Itseäni vähän ihmetytti, että Jyrki Katainen (Kokoomus, Kok) viitsi neuvotella Soinin kanssa niin pitkään kun tulos oli jo varsin aikaisessa vaiheessa ennakoitavissa.
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/112049-timo-soinilla-on-jo-uusi-suunnitelma

Perussuomalaiset ovat jokatapauksessa vaalien voittajat sekä taloudellisesti että poliittisesti. Persujen vaalikassa seuraaviin vaaleihin on nyt paljon parempi kuin aikaisemmin ja uskottavuutta on tullut reippaasti lisää. Tosin haasteita persuilla riittää, erittäin kokematon eduskuntaryhmä tarvitsee paljon lisää pärjätäkseen kunnolla politiikassa.


Soini ei ole mikään vapaan markkinatalouden ja vapaan kansainvälisen kaupan kannattaja (free marketer). Vapaan markkinatalouden kannattajia ei EU:ssa juurikaan ole ketään eikä Suomessa. Jyrki Katainenkaan ei ole mikään vapaan markkinatalouden kannattaja vaan äärimmäisen säätelyn ja valvonnan puolestapuhuja.
http://freodom.blogspot.com/2011/05/timo-soini-is-no-free-marketer.html

http://ktcatspost.blogspot.com/2011/05/timo-soini-is-not-crazy.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti