lauantai 24. syyskuuta 2011

Persu Havansi uhkailee Soininvaaraa

Havansilla on ohjeita myös muille. Hän kehottaa vihreiden Osmo Soininvaaraaolemaan toistamatta joitain näkemyksiä syyteriskin välttämiseksi. Hän viittaa Soininvaaran tekstiin, jossa pidettiin perussuomalaisia parasiitteina eli loisina.
http://www.demari.fi/uutispaiva-demari/uutiset/uusimmat/3240-professori-soininvaaralle-ala-vertaa-perussuomalaisia-parasiitteihin

Onko Havansi (Persu) uhkaillut Osmo Soininvaaraa? Laiton uhkaus on rikos. Oikeudella uhkailukin voidaan katsoa sananvapauden kaventamiseksi ja poliittisten oikeuksien rajoittamiseksi, joka on demokratiassa rikos. Soininvaaralla on laillinen oikeus kirjoittaa vapaasti ja yhteiskunnan tulee suojella Osmo Soininvaaraa kaikin mahdollisin tavoin. Bloggereiden ja vapaiden toimittajien uhkailu on varsin yleistä ja yhteiskunnan tulisi puuttua ainakin törkeimpiin tapauksiin. Sananvapauteen kuuluu, että tiedotusvälineillä on oikeus käsitellä eri aiheita ilman uhkailuja.
http://jpoli.blogspot.com/2011/09/james-hirvisaari-ja-media.html

http://jpoli.blogspot.com/2011/09/soinilaisuus-ja-jarki.html

En tiedä missä Soininvaara on kutsunut Persuja parasiiteiksi kun en löytänyt kyseistä tekstiä.
http://www.soininvaara.fi/2011/09/21/lehdisto-voisi-rauhoittua-halla-ahosta/

Parasiitti on kuitenkin hieno eläin ja missään nimessä se ei voi olla loukkaava. Parasiitti on yksi luonnon suurista innovaatioista ja varsin kehittynyt ja suorastaan upea laji.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti