maanantai 5. syyskuuta 2011

Koulu pakottaa lapset muslimijuhlaan lauantaina


Strömbergin ala-aste Helsingin Pitäjänmäellä viettää monikulttuurista juhlavuotta.
Lauantainen Iid al fitr -tilaisuus, islamilaisen paaston päättymisen juhla, on kaikille oppilaille pakollinen koulupäivä, myös kristittyjen ja ateistien perheiden lapsille.
– Kyllä se on pakollinen kaikille. Painotan, että kyse ei ole uskonnon harjoittamisesta, sanoo koulun rehtori Päivi Ristolainen.

http://uusiviesti.blogspot.com/2011/09/muslimijuhlan-vuoksi-koululaiset.html

Koulu pakottaa järkyttävästi lapsia osallistumaan muslimien juhliin lauantaina. Tälläisen juhlan voisi vielä ymmärtää jos se olisi järjestetty normaalin koulupäivän puitteissa, mutta lapsille ei saa pakkosyöttää uskontoja. Lapsille pitää opettaa uskonnon opetuksen yhtedessä, että minkäänlaista tieteellistä näyttöä ei ole yhdenkään Jumalan olemassaolosta ja nykykäsityksen mukaan mitään Jumalaa/Jumalia/Perkelettä tahi Saatanaa ei ole olemassa. Tapakulttuurin opetukseen voidaan ehkä suhtautua suopeammin ja lasten on myös hyvä tietää, että uskontoja on olemassa ja niiden opetuksista mutta uskolla personaalliseen (tai ei-persoonalliseen) Jumalaan ei ole mitään tieteellisiä perusteluja. Uskonnot helposti yrittävät luoda itselleen suurempaa legitimiteettiä kuin niillä pitäisi olla.
http://jpoli.blogspot.com/2011/09/dalai-lama-ja-homot.html

http://keronen.blogspot.com/2011/02/jumalanpilkka-on-ihmisoikeus.html
Lapsia ei tule myöskään pakottaa kristillisten juhlien viettoon vaan niiden tulee olla vapaaehtoisia. Minusta jokaisessa juhlatilaisuudessa pitäisi kertoa lapsille että tieteellisen tiedon valossa Jumalaa ei ole olemassa. Näin neutraloitaisiin hihhuleiden väitteet Jumaluudesta/Jumaluuksista ja Demoneista. Lisäksi kouluissa pitäisi viettää myös Ufo päiviä ja juhlia.

http://www.festar-juhlavuosi.info/index_fi.php

http://www.hel.fi/hki/str/fi/Hankkeet

Lapsille pitää myös kertoa tasapuolisuuden nimissä Superälystä. Superäly on näistä ainut jolla on tieteelliset teoriat takanaan ja muut ovat silkkaa fantasiaa.
http://mediaseuranta.blogspot.com/2011/09/ulkloministerio-suomen-varauduttava.html

http://juffo.blogspot.com/2011/08/galaktiset-superalyt.html

Erityisesti Dalai Lama on hihhuli.
http://onkneesforjesus.blogspot.com/

http://blenderheaddd.blogspot.com/2011/07/if-there-is-god-why-is-there-so-much.html

http://worldarounndus.blogspot.com/2011/09/suomen-paatantavalta-vaakalaudalla.html

http://www.skepticsunited.arkku.net/2011/09/05/liberaalien-kosto-on-hirmuinen/

1 kommentti: