torstai 8. syyskuuta 2011

Valkoinen Liitto -perusteilla

Suomeen yritetään perustaa uutta puoluetta nimeltä Valkoinen Liitto. Puolue aktiivina toimii Anu Palosaari. Puolueen tavoitteet ovat hämärän peitossa, ilmeisesti kuitenkin jollain lailla valkoisuutta korostava.
http://anupalosaari.blogspot.com/2011/06/valkoinen-liitto.html

http://anupalosaari.blogspot.com/2011/07/valkoinen-liitto-saannot.html

http://fi-fi.facebook.com/pages/Valkoinen-Liitto/191376717542351

http://anupalosaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/78950-valkoinen-liitto-saannot

http://anupalosaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/82522-olen-epailtyna-rikoksesta

http://anupalosaari.blogspot.com/

http://vapaamedia.blogspot.com/

http://arilaakso.blogspot.com/

http://jussisiitarinen.blogspot.com/

http://toinennakemys.wordpress.com/

http://jpoli.blogspot.com/2011/09/breivikin-verkko.html


4 kommenttia:

 1. Anu Palosaari vaikuttaa vähintäänkin kummalliselta. Anu Palosaari on "potkittu" pois puolestakymmenestä puolueesta suunnilleen vuoden sisällä. Anu Palosaari perustaa myös yhdistyksiä. Anu Palosaaren yhdistyksissä Anu Palosaari on pj, vpj, tiedottaja ym.ym. :) Anu Palosaari antaa kyllä itsestään erikoisen kuvan täällä eri palstoilla, Anu Palosaari kertoo mm. toimineensa aikuisviihteen ammattilaisena ja Anu Palosaari kertoo myös olevansa muslimi ja ties mitä. Anu Palosaari kertoo myös lastensa huostaanotoista, mikä ei itseasiassa varmaankaan herätä lainkaan ihmetystä Anu Palosaaren tekstien lukijoissa täällä netissä, Anu Palosaari antaa itsestään kovapintaisen pyrkyrin kokonaiskuvan

  VastaaPoista
 2. Poliittisia aktivisteja on joka lähtöön.

  VastaaPoista
 3. Verkosta tarinaa jäljittäen tämä "tiukka lady Tampereelta" herättää pelkästään sääliä. Parissa vuodessa siinä 5-6 "puoluetta" tai siis oikeammin itse keksittyä Anun & Palosaaren yhteenliittymää, joista potkittu niistäkin pois?

  Voimia Anu Palosaarelle asettumisessa enempi ihmisen mittausten elämään,

  VastaaPoista
 4. Suomessa kansalaisella on oikeus toimia puolueessa ja perustaa puolueita vapaasti. Kaikissa maissahan tälläistä oikeutta ei ole. Mitenkään merkittävä poliitikko hän ei ole mutta jonkinlainen aktivisti kuitenkin.

  VastaaPoista