perjantai 7. lokakuuta 2011

Verkkomedia ei todellinen vaihtoehtomedia

YLEn lyttäämä Verkkomedia ei ole mikään todellinen vaihtoehtomedia vaan ainut todellinen vaihtoehtomedia on JPoli ja JTalous ja muut Jussi Mediaan kuuluvat sivustot.

Pitkässä haastattelussa, joka taltioitiin Porvoon teatterissa, YLE:n toimittajan Ami Assulininkanssa, keskusteluumme nousivat perusteet vaihtoehtoisen kansalaismedian tarpeesta. Kerroin hänelle mm. HS:n suorittamasta lukijakyselystä, jossa 83 % lukijoista kertoi menettäneensä luottamuksen valtamedian moraaliin.
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=1389

Verkkomedian "journalismi" on minustakin lähinnä ala-arvoista ja samojen satujen toistamista ilman tyyliä. Riikka Söyring lähinnä vaahtoaa omista kuvitelluista salaliitoistaan eikä pääasiassa kirjoita mitään järkevää tekstiä. Verkkomedian on selvästi agenda ja se agenda ole mitenkään vaihtoehtoja ja vapautta korostava kuten JPolin.
http://www.marmai.fi/uutiset/hesarin+paatoimittaja+trendikas+joukkoistaminen+on+vanha+juttu/a699588

Helsingin Sanomille täytyy antaa kehuja siitä, että Helsingin Sanomat on kaikesta huonoudesta ja totuuden vääristelystä huolimatta Suomen paras Sanomalehti ja Hesarin jutut ovat ainakin jollain tasolla yleensä hyvin tehtyjä vaikkakin ne tehdään rajoittuneista perspektiiveistä mutta muilla lehdillä on pääasiassa vielä huonommat artikkelit elikkä HeSari on sitten kuitenkin parhaasta päästä. Janus Putkosella on selvästi salainen agenda ja luonnollisesti Erkkomedian veijareilla on kanssa. Mikä on Jussi Median Agenda?
http://jpoli.blogspot.com/2011/10/valta-ja-sensuuri.html

Se kelpaako Hesarikaan muuhun kuin Median todellisten ammattilaisten eli kissojen käyttöön jää nähtäväksi. Itse uskon, että Hesari kelpaa myös takan- ja saunansytykkeeksi.
http://www.marmai.fi/uutiset/hesarin+paatoimittaja+trendikas+joukkoistaminen+on+vanha+juttu/a699588

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti