tiistai 9. huhtikuuta 2013

Alppilan opettajaa ei tule pelastaa

Nyt sosiaalisen median tulee aktivoitua ja osoittaa kansalaisyhteiskunnan voima. Alppilan erotetun opettajan ei tule antaa jatkaa terroriaan vaan hänet tulee polttomerkitä niin vahvasti, että kaikki tietävät mikä opettaja todellisuudessa on.
Suomi on nykyään ihan perseestä. Opettajat tai poliisit tai mitkään auktoriteetit eivät saa pitää minkäänlaista kuria missään. Poliisienkin pitää vain silitellä rikollisten päitä, viis siitä jos nämä vaikka ampuisivat päin, syyte tulee jos kehtaat vaikkapa henkeäsi puolustaa.
http://muotiblogi-laihdutus.blogspot.fi/2013/04/pelastakaa-erotettu-opettaja-antti.html

http://lapinyliopisto.blogspot.fi/2013/04/iloja-ja-murheita.html

Opettajalla ei ole oikeutta käydä oppilaan kimppuun. Raivokas riehuva opettaja on opettajan irvikuva. Nyt vastuullisten sosiaalisen median toimijoiden pitää toimia siten, että lapsiin kohdistuva terrori lopetetaan välittömästi.
http://finnsanity.blogspot.fi/2013/04/porvarillista-yhteiskuntaterroria.html

Yhteiskunta ja etenkään kansalaisyhteiskunta ei voi olla toimeton, kun opettaja terrorisoi avoimesti oppilaita ja vielä ylpeilee sillä televisiossa.
http://sivusilmailya.blogspot.fi/2013/04/opelle-potkut.html

Oppilaiden tulee aktivoitua nyt, että saadaan terroristi opettajat kuriin. Videokuvaa Youtubeen opettajista, jotka rikkovat törkeästi oppilaiden ihmisoikeuksia.
http://www.adressit.com/keskustelu/48893/start/3750

http://nyteijummarra.blogspot.fi/2013/04/voimankaytto.html

http://samaakomuillaki.blogspot.fi/2013/04/kasvattakaa-kakaranne.html
Tässä Antti Korhosen tapauksessa minua ketuttaa eniten se miten tuntuu, että koko yhteiskunta hyökkää yksittäisen opettajan kimppuun koko painollaan yksittäisen tapauksen johdosta. Onneksi joku perusti Addressin Antin puolesta, Facebookin mukaan jo yli 50 000 ihmistä on sen allekirjoittanut ja hyvä niin, ehkä siis vielä toivoa on? OAJ seisoo myös Antin takana ja ajaa asiaa. Antista minulle on eri medioista muodostunut sellainen kuva, että hän on juuri näitä "hyviä opettajia".
http://bommittelija.blogspot.fi/2013/04/heranneita-ajatuksia-antti-korhosen.html

Itselle on Antti Korhosesta muodostunut hyvin järkyttävä kuva. Televisiota en voi katsella ja tietokoneen täytyy sensuroida koko Korhonen. Lapsi ei voi näin kohdella, hyvät hyssykät tehkää nyt jotain, että tälläiset ihmiset otetaan pois kouluista ja lähetetään vaikka Afganistaniin taistelutehtäviin johon he käytöksensä puolesta hyvin sopivatkin.
http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/2013/04/asiaa-opetuksesta.html

http://jarikahkonenblogi.blogspot.fi/2013/04/alppilan-erityisopettajan-virkasuhdetta.html

http://onewaytwosaythreewordsforyou.blogspot.fi/2013/04/oikeus-vai-vaaryys.html

Suomessa oppilaan perusoikeuksiin kuuluu oikeus pukeutua uskonsa mukaan. Monet ns. pipopäät ovat rastafareja ja heidän uskonnolliseen pukeutumiseensa kuuluu värikäs pipo. Suomessa on uskonnonvapaus, jota myös koulussa tulee kunnioittaa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Rastafari

Pään peittäminen pipolla ja muut päähineet kuuluvat moniin uskontoihin ja moniarvoisessa monikulttuurisessa Suomessa tulee kunnioittaa oppilaiden päähinekulttuuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti