sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Keskusta - uusi Nokia

 Käykö Keskustalle samoin kuin Nokialle. Entinen mahtifirma muuttuu pellefirmaksi. Nokialla nyt on vielä jotain bisnestä jäljellä. Keskusta meinaa kuihtua kuin pyy maailman lopun edessä. Heikolta näyttää!

Timo Soinin asema on romahtanut, käykö samoin Keskustalle. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. 

Keskustan on nyt pakko ryhdistäytyä tai sitten puolue katoaa puoluekartalta. Keskustalaisille tuskin kelpaa pelkkä perinnejärjestön asema. 

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.1305214

Keskustan ongelma on se, että sen arvot vetoavat vain kannattajiin joiden lukumäärä pienenee. Esim. Vihreät ovat osanneet suunnata politiikkansa sellaisiin ryhmiin joiden määrä kasvaa. Nuoret naiset yliopistokaupungeissa ovat järjestään vihreiden kannattajia. Onko keskustalla mitään kannatusta nuorten kaupunkilaisnaisten keskuudessa? Täytyy muistaa, että puoluekannat ainakin jossain määrin periytyvät. Ketä tulevaisuuden vihreiden lapset äänestävät? Tuskin ainakaan Keskustaa. Miehet menevät Persuihin ja naiset vihreisiin. SDP on päässyt nousukiitoon ainakin Keskustaan verrattuna.

Uutisista olemme saaneet lukea, että eräs poliittisen kentän puolueista(Keskusta)tarvitsee syksyllä uuden puheenjohtajan ja paikkaan kaavailtu nuori nainen (Annika Saarikko) on päättänyt olla asettumatta ehdolle. Syy? Hän saa samaan aikaan mahdollisen puheenjohtajapestin alkamisen kanssa perheenlisäystä.

http://rouvaeriksson.blogspot.com/2019/04/vauvan-kanssa-kotiin-vai-puolueen.html

https://hommaforum.org/index.php?topic=131044.60

Keskusta ei todellakaan pärjää somessa

Nyt oma pulssi ja ärsytys nousee reippaasti huippulukemiin kun katson Annika Saarikon nostamista keisarinnaksi valtakunnan politiikan huipulle. Kuvio on sama kuin monen "Suuren Lupauksen" nostaminen on ollut aikaisemmin. Ei onnistunut Sipilä, ei Kulmuni ja  onhan noita  esimerkkejä siinä puolueessa - niinkuin muissakin - rutkasti. Silti se tuleva uusi on aina jotenkin erilainen muka, mahtava ja puolueen nousun takaava. Nyt tuntuu sekä puolue, että äikkäriltä palaava rouva itse saavansa maan asiat  kuntoon ja puolueen kannatuksen nousemaan tuosta noin vaan, omilla kyvyillä ja omalla mahtavalla persoonalla. Onnea matkaan - ole rehellinen ja aito, tee työtä ja jätä naistenlehtijulkisuus! Älä viekstele ja pelaa ikävää poliitikkopeliä. 

http://janikanmaailma.blogspot.com/2020/07/

http://professorinajatuksia.blogspot.com/2020/12/kuoleman-tie.html

https://hopeasurffari.blogspot.com/2018/04/entas-kun-tulee-sinun-vuorosi.html

http://jyrkivirolainen.blogspot.com/2019/08/1157-perussuomalaiset-edelleen-suurin.html

Jos rehellisiä ollaan niin Keskustan asema näyttää toivottomalta. En itse ainakaan keksi mitään tietä ulos, Keskustan pitäisi vaihttaa johto sellaiseen jolla on some osaamista; nyt ei enää voi leikkiä piirileikkiä. Keskustan pitää ottaa kovat. Monet ovat ehdottaneet, että Keskusta eroaisi hallituksesta; tämä lienee ainut järkevä tapa toimia, 

http://anssijoutsenlahti.blogspot.com/2020/12/puoluejohtajien-arvostelut-omilta.html

https://www.konservatiivi.fi/velka-viisikko-nostaa-tyollisyytta-palkkaamalla-1200-virkamiesta/

https://annikasaarikko.fi/annika-2/

Linkeistä kannattaa lukea lisää!

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/01/kansalaistorista-tuli-fasismitori.html

Kikkelikohussakin aikaisemmin viime vuonna ryvettynyt keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä on hyökännyt näkyvästi nyt koronaviruksen kyseenalaistajien kimppuun sosiaalisessa mediassa.

Tämä Kärnän toiminta vaikuttaa jo hyvin organisoidulta, että vähintäänkin Kärnä on saatettu ostaa lääketeollisuuden lobbariksi, jolla todennäköisesti hänelle on luvattu, että aikaisempi kikkelikohu laantuu, kunhan ensin hyökkäät koronaviruksen kyseenalaistajien kimppuun julkisuudessa.

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2021/01/kansanedustaja-mikko-karna-hyokkasi.html 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti