tiistai 26. tammikuuta 2021

Retkutettu kansa

 Teitä on vedätetty rokotteissa: kannustettu ottamaan vajavaisesti tutkittu rokote, peräänkuulutettu vastuullisuutta ja maalailtu pilvilinnoja siitä, miten kesään mennessä kaikki olisivat saaneet rokotteet ja palanneet normaaliin elämään.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/alisa-leppakoski/teita-on-vedatetty/

Suomalaiset ovat uskoneet kaikki valheet. Koronan piti hallinnassa, velkaantumiset piti olla hallinnassa, samoin maahanmuuton. Trumppia arvosteltiin; kykenemättä sen parempaan politiikkaan. Nyt kaikki pommit räjähtävät silmille, kuten Myytinmurtajissa. Erona on lähinnä se, että suomalaiset eivät saa mitään suojaa mistään bunkkerista. Keväästä 2021 tulee uskomattoman kova ja raskas: korona riistäytyy käsistä.

Saatanaa huudetaan apuun!

Valhetta valheen jälkeen! 

On siis syytä olla huolissaan siitä, mitä Suomelle tapahtuu kun sisäministerinä istuu tosiasioista piittaamaton henkilö, joka ajaa ideologiaansa joko tarkoituksellisten tai tietämättömyydestä johtuvien valheiden perusteella. Toivottavasti tämän ymmärtää myös Suomen kansa, kun sille tulee muutaman kuukauden kuluttua tilaisuus ottaa asiaan kantaa kunnallisvaalien äänestyskopissa. 

 http://professorinajatuksia.blogspot.com/2021/01/maria-ohisalo-valehteli-yle-salasi.html
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti