perjantai 8. lokakuuta 2021

Ilmastonmuutoksella rajut seuraukset USA:ssa

On Thursday, the White House offered a first look at the results, releasing the climate adaptation plans of 23 agencies, including the departments of Energy, Defense, Agriculture, Homeland Security, Transportation and Commerce. The plans reveal the dangers posed by a warming planet to every aspect of American life and the difficulty of coping with those threats.

https://www.yahoo.com/news/climate-threats-most-worrisome-u-183128493.html 

Yhdysvalloissa pelätään rajua ilmastonmuutosta. Ilmeisesti tilanne on siellä todella vaikea, ainakin jos virallisiin lähteisiin voi luottaa. Onko kyseessä ylireagointi vai sitten kuitenkin todellinen uhka.

https://www.nbcnews.com/politics/white-house/biden-administration-releases-alarming-reports-climate-change-challenges-n1281036

http://energyandclimatelaw.blogspot.com/2021/09/adieu-mutti-germanys-next-government.html

Meillä JPolissa on suhtauduttu kriittisesti ilmastonmuutokseen, mutta koko aika täytyy kuitenkin muistaa, että ilmaston voi sitten kuitenkin olla todellinen ilmiö eikä vaan pelkkä poliittinen huijaus. Näistä vaikea esittää mitään kunnon arvioita, koska ilmastonmuutos on niin monimutkainen asia, että siihen ei millään yksittäisen bloggarin aika riitä sen tutkimiseen, että onko asiat niin vai näin. Voi olla, että ilmastonmuutoksen rajuutta on jopa aliarvioitua. Sinällään nämä asiat eivät juurikaan JPolia kosketa, koska ollaan jo sen verran vanhoja, että todellinen katastrofi osuus elinajan ulkopuolelle jokatapauksessa eli itselle ei juurikaan tule ongelmia, mutta nuoremmille voi tulla.

Onko elokapina sitten kuitenkin oikeassa?

https://ulkopolitist.fi/2021/10/08/%e2%80%8b%e2%80%8beu-on-koko-maailman-kalifornia-ja-brysselin-saannot-ohjaavat-maailmaa-mutta-onko-silla-valia-kriisien-ja-katastrofien-maailmassa/

https://www.extrauutiset.com/agenda-2030-etenee/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti