lauantai 30. lokakuuta 2021

Suomen ei tule alistua EU:n hirmuvaltaan

EU pyrkii komentelemaan suomalaisia kaikin mahdollisin tavoin. Tähän on tultava: EU:lle tulee laittaa kova kovaa vastaan. Suomen tulee etsiä ystävänsä samanmielisten maiden joukosta, ja tämä ei ole EU. Suhteita Venäjään tulee parantaa sillä vain venäläisten ydinsuoja suojelee Suomea Länsimaiden aggressiolta.

Vladimir Putin lienee Suomalaisten paras ja mahdollisesti ainoa tosi ystävä. Suomen pitää käyttää kaikki mahdollisuudet EU:n kampittamiseksi. Iskuja tulee sekä antaa että ottaa. Kansan etu tulee kuitenkin laittaa ensimmäiseksi. Suomen ja Venäjän edut ovat pitkälti yhtenevät: Heikko ja hajanainen EU ja USA lienevät suomalaisten arvojen mukaiset. 

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.1618630

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.1618630

EU:n toimintakyky tulee sitoa ja siten pikkuhiljaa nakertaa se vuosien saatossa kokonaan pois. Yhteistyötä Kiinan kanssa tulee edistää. Vahva Kiina on suomalaisten etu sieltä saamme sellaiset komponentit joita emme itse kykene valmistamaan. Moninapainen maailma lienee Suomen etujen mukaista. 

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/juhamyllarinen/suurvaltaongelma-ja-suurten-valtojen-haaste/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jounisnellman/puola-sanoo-tuplaavansa-armeijansa-koon-valit-brysseliin-poikki/ 

Perinteisen viisauden mukaan Puolan armeija palvelee vain pelotteena idästä tulevaa uhkaa vastaan. Mutta aiemmin viikolla Puolan pääministeri Mateusz Morawiecki puhui ”kolmannesta maailmansodasta” ei Vladimir Putinin Venäjää vaan Brysselin valtaa vastaan. Puolan hallituksen äänitorvi selitteli seuraana päivänä Morawieckin puheita, mutta kyllä siinä vahinkoa tehtiin populistien johtaman Puolan suhteille länteen.

 https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jounisnellman/puola-sanoo-tuplaavansa-armeijansa-koon-valit-brysseliin-poikki/

Kokeile Isänmaa hakukonetta alla:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti