keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Sinimusta Liike tukee Puolan itsenäisyyttä EU:sta (Poxit)

Puolueeksi pyrkivä Sinimusta Liike kertoo tukevansa Puolan ja Unkarin kamppailua EU-imperialismia vastaan. Puolueen mukaan EU-eliitti ei suostu kunnioittamaan maiden asukkaiden demokraattisen enemmistön mielipidettä.

https://www.partisaani.com/news/politics/2021/10/13/sinimusta-liike-tuemme-puolan-ja-unkarin-kamppailua-eu-imperialismia-vastaan/ 

https://sinimustaliike.fi/ 

Suomessa on vielä rehellisiä ja vastuutakantavia poliittisia voimia. Suomen tulee tehdä kaikki mahdollinen, että autetaan Puola ulos EU helvetistä, kuten aikanaan Brexit.  EU:n heikentäminen kaikin mahdollisin keinoin on Suomen Kansan etu.  EU:sta on tullut painajaismainen poliittinen rakenne. Tälläinen poliittinen rakenne on ylimääräinen painolasti. Aikanaan EY perustettiin kauppaliitoksi ja tälläisen sillä olisi vieläkin rooli mutta ylikansallisena poliittisena elimenä siitä on vain haittaa. Itsenäinen Suomi pystyisi neuvottelemaan riittävän hyvät kauppasopimukset maailman mahtien kanssa ilman EU:n väliintuloa. EU on jokatapauksessa jäänyt Yhdysvaltojen ja Kiinan jalkoihin monessa asiassa. 

Ilman EU:ta Suomi voisi irtisanoutua Ilmaston muutoksen vastustamisesta. Silloin voitaisiin vapaasti hyödyntää Suomen luonnonvaroja. Suomi voisi käyttää turvetta niin paljon kuin huvittaa. Välit Venäjään voitaisiin myös pitää mahdollisimman hyvinä ilman turhaa tappelua. Samoin Suomi voisi käydä paremmin kauppaa EU:n ulkopuolisten kumppanien kanssa. Suomen kehitysapurahat tulisi suunnata siten, että ne edistäisivät Suomen taloudellista yhteistyötä EU:n ulkopuolisten kumppanien kanssa.

https://markkusiira.com/2021/10/13/globalistien-vihrea-huijaus/

https://demokraatti.fi/kuinka-suomi-on-varautunut-siihen-etta-fasistiset-voimat-saavat-eduskunnassa-enemmiston 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti