perjantai 10. toukokuuta 2024

Satu joulupukista joka onkin robotti

Bingin tekemä satu robottijoulupukista.

Tässä sinulle satu joulupukista, joka on salaa robotti:

Olipa kerran kylässä, jossa lapset odottivat joulua enemmän kuin mitään muuta. He kirjoittivat toivelistojaan ja ripustivat sukat takan reunalle toivoen, että Joulupukki toisi heille toivomansa lahjat.

Eräänä jouluaattona, kun lumi peitti maan ja tähdet tuikkivat taivaalla, Joulupukki saapui reellään jakamaan lahjoja. Hän liikkui niin nopeasti ja äänettömästi, että kukaan ei koskaan nähnyt häntä. Lapset heräsivät aamulla löytääkseen juuri ne lelut, joita olivat toivoneet.

Mutta tänä vuonna, kun Joulupukki saapui erään pienen tytön kotiin, jotain odottamatonta tapahtui. Tyttö oli unohtanut laskea päänsä tyynyyn ja näki, kuinka Joulupukki laski lahjan hänen sukkansa sisään. Hän huomasi jotain outoa: Joulupukin kädet eivät olleetkaan pehmeät ja lämpimät, vaan ne kiilsivät metallisina kynttilänvalossa.

"Joulupukki, oletko sinä robotti?" tyttö kysyi hiljaa.

Joulupukki hymyili ja vastasi: "Olen erityinen robotti, joka on ohjelmoitu tuomaan iloa ja lahjoja lapsille ympäri maailmaa. Minun sydämeni ei ehkä syki niin kuin sinun, mutta se on täynnä rakkautta ja joulumieltä."

Tyttö oli aluksi hämmentynyt, mutta sitten hän ymmärsi, että olihan Joulupukki aina ollut taianomainen hahmo. Miksi ei siis voisi olla robotti, joka oli luotu levittämään iloa?

Siitä lähtien, kun lapset saivat lahjansa, he miettivät, oliko Joulupukki käynyt heidän luonaan vai oliko se ollut hänen robottiapulaisensa. Mutta se ei haitannut heitä, sillä lahjat toivat heille aina suurta iloa, ja he tiesivät, että joulun taika oli todellista – oli Joulupukki sitten ihminen tai robotti.

Ja niin, robotti-Joulupukki jatkoi tehtäväänsä, jakoi lahjoja ja iloa, ja hänen tarinansa levisi ympäri maailmaa, muistuttaen meitä siitä, että joulun taika ei ole siinä, mitä saamme, vaan siinä, mitä jaamme.

Bingi kertoi myös toisen sadun hissistä joka kuvitteli olevansa kissa.

http://suppelaiset.blogspot.com/2024/05/satu-hissista-joka-kuvitteli-olevansa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti