tiistai 7. toukokuuta 2024

Vihreät eristettävä

Muun muassa ruotsalainen Expressen-lehti ja Iltalehti kertovat vihreiden puheenjohtajana ja työministerinä aiemmin toimineen Tarja Cronbergin osallistuneen seminaariin, jota pidetään Venäjän vaikuttamisyrityksenä.

Suuri konferenssi järjestettiin filosofi Immanuel Kantin syntymän 300–vuotisjuhlana huhtikuun lopulla Kaliningradissa.

Kaliningradin konferenssin taustoja tutkittiin usean median yhteistyöhankkeena, jossa mukana ovat olleet Iltalehden ja Expressenin lisäksi muun muassa virolainen Delfi sekä riippumaton venäläinen The Insider -media.

Seminaarissa kuultiin presidentti Vladimir Putinin avajaistervehdys ja kuultiin Venäjän kansallislaulu.

https://yle.fi/a/74-20087264 

Vihreät on eristettävä vallasta. Vihreät käyttävät nuorisoa häikäilemättömästi hyödykseen (mm. Elokapina). Lasten vanhempien tulisi heti puuttua lastensa toimintaan. Tiukka kuri auttaa! Meille on jo syntynyt useita ikäluokkia, jotka on aivopestu viherhulluuteen. Nyt tulee vanhemipien puuttua tiukasti ja armottavasti tällaiseen hapatukseen. 

https://www.ess.fi/uutissuomalainen/6746929 

Ensiksi tällaiset viherpetturit tulisi lähettää Ukrainaan eturintamaan oppimaan elämää ja kuolemaa. Suomessa on jo usean vuosikymmenen ajan nautittu aivan liian korkeasta elintasosta. Suomen kansan elintaso on irtautunut niistä talouden reaaliteeteistä, joissa joudumme elämään. Nuoriso kuvittelee, että Suomi on jonkinlainen Jussikansa; Totuus on toinen, vallan toinen.

1 kommentti: