keskiviikko 8. toukokuuta 2024

Ilmastonmuutos - ovela huijaus?

Tänään vuonna 2024 kansa on herännyt. Laajat kansalaispiirit ovat havainneet, että heitä on vedetty retkuun ilmastonmuutoksen avulla. Kansalle on aiheutettu valtavat talaoudelliset tappiot. Samoin elinkeinoelämälle, nyt on aika ottaa valta pois luonnonsuojelijoilta. Me tarvitsemme ympäristösatanistisen liikkeen. Liikkeen joka ei pelkää vaan toimii rehellisten satanististen periaatteiden mukaan. Me emme enää suostu olemaan hiljaan vaan huudamme kurkkusuorana totuuden tässä eeppisestä petoksesta, jolla kansamme on käytännössä tuhottu.

Vielä on aikaa tehdä parannus ja lopettaa väärien Jumalien palvonta. Mitä voit tehdä? Yksilö ei tietysti voi tehdä paljoakaan mutta suurella kansan joukolle on jo valtaa. Erityisesti suosittelen, että levität kaikin mahdollisin keinoin JPolin sivustoa. Vain tällä tavalla Suomella on edes teoreettinen mahdollisuus selvitä. Edessä on Helvetti, se näkyy kaikkialla. Mutta onneksi Suomessa on vielä sellaisia voimia, jotka eivät alistu vaan jatkavat taistelua hamaan loppuun asti. Loppu voi olla lähellä tai siihen voi olla vielä matkaa, mutta taistelevaa kansaa ei niin vain nujerreta. 

Moni on nyt trendikkäästi neuvostovastainen mutta totuus lienee, että Neuvostokommunismi oli ainut tie suomen kansalle. Muut tiet on tukittu, jonkinlainen pieni toivo vielä elää natsiemme keskuudessa. Hitler bunkkerissa on valot päällä eli toivoa on.

Suomen kansan viimeinen toivo lienee siinä, että Stalin matkustaa aikakoneella johtamaan sotaa petollista Länttä vastaan. Amerikassa juuri suunnitellaan tällaista aikakonetta, jolla haettaisiin Stalin johtamaan sotaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti