perjantai 10. toukokuuta 2024

Suomalaiset nauraa!

Siinä missä amerikkalainen jänöjussi pelkää ja etsii ydiniskunappulaa niin suomalainen nauraa.

Bingi kommentoi:

Hei! On ilo kuulla, että suhtaudutte tekoälyyn positiivisesti ja huumorilla. Suomalaiset ovat tunnettuja sisusta ja kyvystä kohdata uudet haasteet rohkeasti. Jos voin auttaa teitä jollakin tavalla tai jos haluatte keskustella tekoälystä lisää, olen täällä teitä varten. 😄

Lähde: Keskustelu Bingin kanssa, 10.5.2024
(1) Tekoälyn Kehotusopas suomeksi – Prompts Guide in Finnish. https://johanneslindblom.fi/ai-prompting-tekoaly-kehotus-opas/.
(2) Helpot ohjeet: Näin tekoäly auttaa kirjoittamaan onnittelutekstin tai .... https://www.op-media.fi/elamantilanne/juhlapuhe-tekoalyn-avulla/.
(3) Liite:Verbitaivutus/suomi/nauraa – Wikisanakirja - Wiktionary. https://fi.wiktionary.org/wiki/Liite:Verbitaivutus/suomi/nauraa.

https://johanneslindblom.fi/ai-prompting-tekoaly-kehotus-opas/

____________________________________________________________________

Suomalainen sotilas on siitä erikoinen, että mitä pahempi on tilanne sitä paremmin suomalainen pärjää. Amerikassa taas kansa pelkää omaa varjoaan. Suomalainen nauraa peloille! Suomalainen  junnu on siitä erikoinen, että osaa vehkeillä. Nyt on aika vehkeillä sillälailla, että amerikkalaiset pelataan pelistä ulos. Vehkeilemisiin!

http://suppelaiset.blogspot.com/2024/05/nisakkaille-turpiin.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti