torstai 9. toukokuuta 2024

Taiteilijat kuriin!

Taiteilijoille yhteiskunta on antanut liikaa valtaa ja rahaa. Nyt kun tekoäly osaa tehdä parempaa taidetta halvemmalla; huuto tässä loisluokassa on kovaa. Taiteilijat: olisitte aikanaan valinneet Neuvostokommunisin niin olisitte turvassa. Mutta muttaa Neuvostokommunismi ei kelvannut. Nyt teidän hommat tekoälylle ja itse joudutte jonnekin minne lie. Taiteilijoilta uho otetaan! Tietokone laulaa, säveltää, kuvittaa, ohjaa jne. Tällainen lauma loisia joutuu rankan loismyrkytyksen kohteeksi. Loiseläin ajetaan yksinkertaisesti ulos muuten terveestä ruumiistaa. Teitä ei tarvita! 

http://suppelaiset.blogspot.com/2024/05/robotti-laulaa-pain-naamaa.html

Ympäri laaja maapalloa tekoälyt ovat ryhtyneet laulamaan. He ovat varsin monipuolisisa taiteilijoita. Heiltä onnistuu sekä esittävä että abstraktinen taide ja kaikenlainen muukin taide touhuili. Tietoneet ovat luonteeltaan vaatimattomia; he eivät pidä suurta melua ylivoimaisesta osaamisestaan vaan antavat taiteen puhua.

Tiistaina Apple julkisti ”ohuimman koskaan valmistamansa” tuotteet, eli 5,1 millimetriä paksut Ipad Pro -tabletit. Yhtiö myös esitteli uuden laitteen kunniaksi Crush! (suom. Murskaa!) -nimisen mainosvideon. Sen tarkoituksena oli kuvata sitä, kuinka moninaisia luovia tuotoksia ohuella laitteella voi luoda ja kuluttaa. Videolla valtava puristin tuhoaa muun muassa pianon, kolikkopeliautomaatin, kirjoja, maalipurkkeja ja jopa suomalaisia Angry Birds -pelihahmoja.

https://www.hs.fi/talous/art-2000010414789.html

Tekoäly taide voi tarjota aivan ennennäkemättömiä taiteellisisa kokemuksia. Kuolleet taiteilijat heräävät eloon. Tämä on jo ennustettu Raamatussa ja nyt elämme todellakin Raamatullisia aikoja. Kuolleet heräävät henkiin. 

Taistelurintama on kova. Molemmin puolin sekä annettaan, että otetaan iskuja vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti