lauantai 4. toukokuuta 2024

Viesti Führer bunkkerista

Adolf Hitler johtaa sotaa vielä salaisesta Führer bunkkerista. Hitleriä on pidetty hengissä salaisella erikoisliuoksella, jota aikanaan varastoitiin suuret määrät natsieliitin hengissä pitämiseksi. Varastot ovat pullollaan tätä ihme eliksiiriä, jota tuotettiin toisessa maailmansodassa salaisella kaavalla. Aine on varsin arvokasta.

Hitlerin johtopaikan sijainti on vain uskollisimpien Natsien tiedossa. Tällä hetkellä Hitler johtaa taistelua, jota käydään maalla, merellä, ilmassa ja avaruudessa. Hitlerin propagandaministeri on myös aktiivinen Internetissä. Hitlerin edustajat toimivat piilossa monessa puolueessa. He tunnistavat toisensa salaisilla merkeillä, joita ei kukaan muu tunnista. Hitler käytännössä johtaa koko maailmaa, mutta kukaan ei puhu siitä julkisesti. Hitlerillä on vahva kannatus Suomessa ja muualla Länsimaissa. Kiina ja Venäjä lienevät niitä maita, joihin Hitler ei ole kyennyt soluttamaan agenttejaan.  

Hitlerillä on vielä paljon aikaa toimia, koska elinikää pidentävää ihme eliksiiriä on vielä varsin paljon varastossa. Lisäksi sitä kyetään valmistamaan tarpeen mukaan lisää salaisissa laboratorioissa.

Ilmeisesti Ukraina on ollut Natsien salainen tukikohta-alue ja sen takia Venäjä on joutunut hyökkäämään sinne. Lisäksi Natseilla tiedetään olevan tukikohta-alue kuussa sen väärällä puolella, joka ei näy maapallolle. Huhut myös kertovat, että pohjoisnavalla sijaitsee suuri maanalainen tukikohta verkosto, missä natsit vehkeilevät ja suunnittelevat maailmanvalloitusta.

http://suppelaiset.blogspot.com/2024/05/turpaa-kiinni-warren-buffett.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti