tiistai 28. toukokuuta 2024

Geneettisesti heikompi kansa väistyy

Aikanaan puhuttiin arjalaisista, tuosta myyttisestä kansasta, joka oli geneettisesti vahvaa. Olen jo pitkään aikaan pitänyt nykyistä väestöä geneettisesti varsin heikkona verrattuna afrikkalaiseen ja aasialaiseen valiorotuun. Nykyväestön suojelua ei voi perustella ainakaan sen perusteella, että se olisi geneettisesti vahvempaa ja siten suojelun arvoista. Päinvastoin nyky-Eurooppalainen väestö on geneettisesti varsin huonoa.

Aikanaan jo Adolf Hitler totesi, että todellisest arjalaiset sotilaat olivat kuolleet jo sodan alkuvaiheissa ja jäljelle jäi mitä lie sakkia, jota ei juurikaan kannata edes haaveilla suojelemisista. Tämän takia Hitler sodittikin tämän mongoloidikansan loppuun sillä sillä ei enää siinä vaiheessa ollut arvoa.

Nämä ovat elämän tosiasioita. Heikompi geneettinen aines väistyy ja tilalle tulee geneettisesti ylivoimainen kansa. Hasta la Vista!

https://oikurjulaisetkultamunat.blogspot.com/2023/07/aarivasemmistolainen-vaeston.html

Voitaisiinko Intiasta tuoda paljon geneettisesti valio kansaa? Olisiko tämä mahdollista? Voitaisiinko Hitlerin unelma toteuttaa tuomalla Afrikasta ja Aasiasta valiogeneettistä kansaa suuret? Olisiko vielä toivoa? 

Itse en olisi kovinkaan huolestunut väestön vaihdosta. Ainahan väestöt ovat muuttuneet. Ei sellaista aikaa taida olla varmaankaan koskaan ollut etteivät väestöt ole vaihtuneet. Näiden asioiden muutokset ovat elämän laki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti