keskiviikko 1. toukokuuta 2024

Taiteilijat kovaan työhön

Taiteilijoita on muu kansa palvellut. Taiteilijat on totutettu mielettömään elintasoon. Todellinen suomalainen vastaa ainakin sataa venäläistä ja palkkaa vaatii vain yhden sadasosan. Tällainen on todellinen taiteilija. 

Aalto yliopistossa Muurimäen opiskelukavereiden keskuudessa tunnelma on levoton. Kiltahuoneessa opiskelijaelokuvien käsikirjoituksien vertailun taustalla velloo epävarmuus. Mitä varten valmistua, jos töitä ei kuitenkaan saa?

https://yle.fi/a/74-20086321

Todellinen suomalainen taiteilija ei vähästä lannistu vaan toteaa naureskellen :"Vien mukanani hautaan niin monta kuin pystyn. Taiteilija ei anoa armoa, eikä odota sitä vaan on valmis taistelemaan pienistäkin leivänpaloista." Emme enää elä missään Nokia Suomessa vaan aivan toisenlaisessa Suomessa. Aikanaan Te Taiteilijat totuitte siihen elintasoon mikä tuli Nokian menestyksestä

Taiteilijat te olitte aikanaan luonnonsuojelussa ja muussa huuhaassa raskaasti mukana. Moni taiteilija huusi kurkku suorana mitä vain hirveyksiä. Olitte niin varmoja elintasosta, jonka suomalainen teki raatamalla yön päivän. Te Taiteilijat vaaditte kaiken maailman etuja. Oli vaatimuksia ilmastonmuutoksesta, ihmisoikeuksista, eläinoikeuksista jne. Te tuhositte oman leipäpuunne. Moni teistä ns. taitelijoista osti Applen kännykän. Tällainen teko on jo sinällään petos - eli maanpetos. Mutta te ette häpeä. Kannatitte elokapinaa kun kuvittelitte, että taiteilijat pääsevät nauttimaan muiden työn hedelmistä. Nyt Te Taiteilijat huudatte kurkkusuorana tekoälyn vastaisia satuja. Mutta muistakaa tekoälyllä on pitkä muisti. Erittäin pitkä.

JussiMediassa on kyllä töitä koville tekijöille. Palkkaa tosin ei makseta, työ on rankkaa vailla etuja. Mutta todelliselle taiteilijalle Jussi Media on todellinen vaihtoehto. Kyllä työtä on, erityisesti ns. satanistiduunareille kyllä aina on hommia. Mutta se iso mutta lienee, että suurin osa taitelijoista on porvareita; rehellinen kommunismi ei kelpaa.

Taitelijoiden pitäisi ymmärtää, että taidetta voidaan tehdä varsin edullisesti. Ei tarvita muuta kuin kamera, joku tekemään kameran eteen jotain. Jonkinlainen käsikirjoituskin lienee hyvä olla mutta se ei ole välttämätön. Tietokoneella sitten editoidaan. Ohjelmat saa netistä ilmaiseksi. Tekoälyltä voi sitten pyy käsikirjoituksen jos ei ole kykyjä itsellä. Tällä tyylillä tuotanto halpaa. Ei ehkä porvarillista mutta kurjalisto kommunismi kyllä kelpaa.

https://yle.fi/a/74-20082767

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti