torstai 2. toukokuuta 2024

Olisiko Neuvostokommunismi voinut pelastaa Suomen?

Suomen kansa on katkeroitunut, ja syystä. Monelle on kova pala hyväksyä se tosiasia mitä Länsi on. Länsi ei ole sellainen Hollywoodmainen paratiisi vaan todellinen kansojen sulatusuuni. Moni suomalainen patriootti kuvitteli toisin. EU:sta ja USA:sta kuviteltiin sellaisia satuja, joita lapsille ja lapsenmielisille kerrotaan. Moni kuvitteli, että Yhdysvallat tukee pientä kansaa sen taistelussa jättimäistä neuvostokommunismia vastaan. Toisin kävi. 

Todellisuudessa Yhdysvallat on lähinnä kiinnostunut omista eduistaan, ja Suomi joutuu nöyrtymään. Tilanne on hirveä ja tulee aina vain hirveämmäksi muuttumaan.

https://yrjoperskeles.blogspot.com/2024/05/taysin-vaara-termi.html

Tänäpäivänä Suomea pakkosopeutetaan Länsimaiseen sekakulttuuriin jota myös multikulttuuriksi kutsutaan. Onko tilanne menetetty? Lienee selvää tässä tilanteessa, että enää ei ole paljoa tehtävissä. Suomen kannattaisi hyväksyä tosiasiat ja ottaa niin paljon maahanmuuttajia kuin mahdollista. Se lienet ainut järkevä tie vaikka monelle se tekee pahaa. Suomesta voi suurella maahanmuuttolla tulla jonkinlainen muslimi Khalifaatti.

Suosittu Ahmed Ahne (Iznogoud) kertoo Suomen tulevaisuudesta.

Lukijat voivat vapaasti kommentoida alle olisiko Suomi voinut pelastua jos vain olisi hyväksytty neuvostokommunismi.

1 kommentti:

  1. Pitkän harkinnan jälkeen olen sitä mieltä, että neuvostokommunismi olisi luultavasti ollut Suomen kansan etujen mukaista. Nyt ajamme maaliman mahtivaltioiden etua ja mitä saame vastineeksi? Emme mitään, pelkkää ilmastovouhotusta.

    VastaaPoista