keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Luonnontuhonta

Luonnontuhonta halutaan kansainvälisen rikostuomioistuimen Rooman peruskirjaan, jossa on säädetty sanktiot joukkotuhonnasta, entiseltä termiltään kansanmurhasta, sekä sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Tällä hetkellä mikään kansainvälinen laki ei velvoita huolehtimaan maapallon elinkelpoisuudesta. Ecocide Law -kansanliike edistää kansainvälistä lainsäädäntöä, joka voimaan tullessaan kriminalisoisi laajamittaisen luonnontuhonnan tai jopa suuret ympäristöriskit.

”Maapallon asianajajaksi” kutsuttu brittiläinen ympäristöjuristi Polly Higgins aloitti vuonna 2009 kampanjan, joka edelleen työskentelee lain puolesta. Nyt kampanjaa johtaa Jojo Mehta.

https://voima.fi/artikkeli/2024/juristi-jojo-mehta-haluaa-maailman-johtajat-tuomiolle-luonnontuhonnasta/

Jotkut haluavat kieltää luonnontuhonnan. Elokapina nuoriso vehkeilee ilmastosatanisteja vastaan. Ilmastosatanismi on Suomessa varsin suosittua syvän kansan konservatiivi piireissä. Tämä kansanosa ei välitä luonnosta ja vaatii politiikkaa, joka laittaa kansan edun ennen luontoa. Oletko sinäkin, hyvä lukija, aito ja aikaansaava ilmastosatanisti.  

Suomalainen nuoriso tulee karaista. Entisaikaan, hyvinä aikoina, karkaisu tehtiin laittamalla kansa sotaan ja kuvaan työhön. Ei mitään lällärimeininkiä vaan todellista sotaa. Nyt on aika karaista Suomen kansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti