perjantai 11. lokakuuta 2024

Meillä ei ole varaa ilmastoon!

Nyt Suomi on sellaisessa taloudellisessa tilanteessa, että meillä ei yksinkertaisesti ole varaa ilmastoon! Rahat on loppu ja velkaa on paljon. Nyt pitäisi kansan sitoutua ilmastosatanismiin. Ilmastosatanismi on ilmastonmuutos teologiaa vastustava kansalaisliike, joka pyrkii sabotoimaan toimia, jolla pyritään estämään ilmston lämpeneminen. Nyt on aika taistella!

Rikoslakiin tulee saada rikokseksi ilmastonmuutokseen yllyttäminen. Nyt järjestäytyneen yhteiskunnan tulee toimia matalalla kynnyksellä ilmastorikollisia vastaan!

Kriminaaliopettajat tulee pysäyttää viranomaistoimin. Poliisille tulee antaa valtuudet laittaa rautoihin kaikki yhteiskuntarauhaa uhkaavat tahot. Oppia tulee hakea mm. Venäjältä.

http://ilmastohuijaus.blogspot.com/

2 kommenttia:

  1. Meillä on siirrytty satanistiseen ruokavalioon. Perkelettä peliin!

    VastaaPoista
  2. Minä en ole kuulunut ilmastouskonnon harjoittajiin koskaan. Aluksi se vauhkoaminen vain kuullosti falskilta. Sitten luin ja kuulin siitä miten monessa paikoin löytyy tuhansia vuosia vanhoja kantoja, isoja jäänteitä muinaisista suurista metsistä paikoissa missä nykyään on vain jäätiköitä tai tundraa. Ilmaston muuttuminen kyllä käy järkeen, mutta se miten vaukotaan että ilmat eivät saisi lämmetä lainkaan on tyhmää.

    VastaaPoista