lauantai 12. lokakuuta 2024

Nuoret, huumeet ja ilmastonmuutos

Lisääkö ilmastonmuutoksesta valehteleminen huumeiden käyttöä? Ilmeisesti näin on. 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d90e24b7-8243-4fa8-9efa-2d0585cb7052

Nuorilta viedään valheilla usko tulevaisuuteen. Meille vanhoillehan ei ilmastonmuutos vaikuta, koska kuolemme pois ennenkuin ilmasto ehtii lämmetä. Nuoret ilmeisesti pelkäävät. Tuollainen pelkäävä porukka ei sitten pysty mihinkään. 

Pitäisi olla rikollista viedä nuorilta usko tulevaisuuteen. Monet nuoret ovat herkkiä tuollaiselle pelottelulle. Meihin vanhempiin pelottelu ei sillälailla tepsi mutta nuoret ovat avuttomia. Ilmeisesti viranomaiset ovat avuttomia.

3 kommenttia:

  1. Muuttuuhan se ilmasto aina. Tämä nykyinen ilmastojuttu alkaa muuttua uskonnon tapaiseksi. jos et usko, olet vääräuskoinen.
    Ei hyvältä näytä.

    VastaaPoista
  2. Aikanaan jo Asterixissa varoiteltiin, että taivas putoaa niskaan. Pelkäsivät kovin. Asterix taisi naureskella sille pelolle mutta muut olivat tosissaan.

    Olen tvstä nähnyt jonkun sammakko elokuvan ja se oli tehty jossain itä-euroopassa ja siinä sanottiin suoraan, että ilmastonmuutos on huijaus kommunistien taholta, jolla kaadetaan Länsi. Hyvin siinä on onnistuttu, ihan liian hyvin.

    VastaaPoista
  3. Kyllähän se ilmastousko on jo alunperin ollut uskonto. Jumalan hylkäämät ihmiset tarvitsevat jonkun uskonkappaleen mihin uskoa. Ei se sen kummempaa ole. Uskonto antaa järjestystä elämään. Ilmastouskonto on vaan niin kaikenkattava eikä pelastusta. Kristinuskossa riittää pelkkä usko, ei tarvita muuta eli se on siinä mielessä aika helppo. Pelastuakseen ei tarvitse tehdä mitään konkreettista.

    VastaaPoista