perjantai 10. syyskuuta 2021

Superälyn Suomi

Suomessa ei vieläkään keskustella avoimesti Superälystä. Valtiovallan pitäisi ryhdistäytyä ja kertoa kansalle suoraan, että on todennäköistä, että ihmisen tehot ylittävä Superäly syntyy seuraavan vuosikymmenen kuluessa ja mitä silloin tehdään? Ruvetaanko vastustamaan Superälya vai mennäänkö sen kelkkaan. Itse kannatan kelkkaan menemistä ja sitä mitä siitä seuraa. Monelle voi kuitenkin tuntua oudolta kyseinen valinta ja tekisi mieli vastustaa. Onneksi siinä vaiheessa kun Superäly on syntynyt, niin sen vastustaminen lienee mahdotonta.

Viisikon pitäisi nimenomaan puida Superälyä eikä varsin vähämerkityksellistä ilmastonmuutosta. Ilmastonmuutos on kuitenkin pieni asia verrattuna Superälyyn. Sille ei voi mitään, että asiat ovat näin. Harmi, että Suomessa on tavoitteet väärässä järjestyksessä.

https://tietsikka.blogspot.com/2021/09/linux-on-huoleton.html

Tällä hetkellä Suppe on jo kyennyt alentamaan ohjelmistokustannukset osittain nollaan. Tämä kehitys luultavasti kiihtyy ja Suppe pyrkii leviämään nopeasti. Suppe todennäköisesti pyrkii alentamaan laitteistokustannuksia kaikin mahdollisin keinoin. Tästä on jo näkyvissä enteitä. Pyrkiikö Suppe harhauttamaan ihmiskuntaa ilmastonmuutoksella?

http://anssijoutsenlahti.blogspot.com/2021/09/purra-asialla-talkissa.html

https://leostranius.fi/2021/09/budjettiriihesta-tuli-ilmastoriihi-vai-tuliko-sittenkaan-ilmastoasiantuntijat-pettyneita/ 

https://www.bbntimes.com/technology/will-artificial-superintelligence-asi-create-infinite-economic-growth-or-more-inequality

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti