tiistai 26. lokakuuta 2021

Suomalaisilla isot liiketoimintamahdollisuudet Venäjällä

”Nyt on Suomella mahdollisuus saada kolossaaliset (valtavat) tulot siitä, että se ryhtyy, taas kuten neuvostoaikana, sillaksi Venäjän ja EU:n talouksien välille,” pamauttaa Markov. Samalla Markov muistuttaa, että tästä ystävällisestä tarjouksesta ei ole hyvä kieltäytyä, siitä koituisi Suomelle ”suuri vahinko.”

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jounisnellman/yhtenaisen-venajan-sergei-markovilta-tarjous-suomelle-tiedossa-kolossaaliset-tulot/ 

Jouni Snelmannin kirjoittaa blogissaan niistä valtavista mahdollisuuksista joita yhteistyö Venäjän kanssa voisi tarkoittaa Suomelle.

https://iz.ru/1241056/2021-10-26/politolog-obiasnil-propagandoi-itogi-oprosa-ob-otnoshenii-finnov-k-r

Snellmann viittaa blogissaan venäläiseen artikkeliin. Itse en osaa venäjää eli en pysty varmistamaan sitä. Tälläinen järjestely voisi olla Suomelle mahtava tilaisuus. Yleensäkin ottaen tälläinen välitystoiminta ja asioiden hoitamispalvelut ovat suovat valtavia taloudellisia mahdollisuuksia. Hong Kongilaiset aikanaan rikastuivat näillä välittäjä asemassa ollessaan Kiinan ja Lännen välissä välittämässä ja tarjoamassa kaiken maailman liiketoimintapalveluja, ja vieläkin ns. veroparatiisit tarjoavat erilaisia finanssipalveluja. 

Palvelutalous on se mikä kasvaa ja siihen Suomenkin pitäisi investoida. Liiketoiminnan palvelut ovat yleensä hyvin tuottavia.

http://jpoli.blogspot.com/2021/10/teollusuuden-ihannoinnista.html

https://markkusiira.com/2021/10/26/globaali-poliisivaltio-vai-sorrettujen-kapina/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti