lauantai 27. maaliskuuta 2021

Jussi Media erotettiin Facebookista

Jussi Media erotettiin Facebookista. Syytä en tiedä muuta kuin yleiset yhteisönormit. Mistään laittomasta sisällöstä ei pitäisi olla kyse. Pyrin valvomaan sivujen laillisuutta parhaan kykyni mukaan. Facebookilla on tietysti oikeus olla julkaisematta Jussi blogeja. Ehkä UFO tai Koronaan kriittisesti suhtautuvat sivut olivat sääntöjen vastaisi. Kyllä Suomessa on laillista parodian ja ironian kautta arvostella vallanpitäjiä ja siinä sivussa meneviä pellejä. Myös tekijän oikeudella suojattuja juttuja saa parodioida. 

Amerikkalaiset ovat nykyään kovin herkkähipiäisiä; ei mikään ihme, että muslimit ja amerikkalaiset eivät oikein tule keskenään toimeen.

On sulaa hulluutta, että kokopäivätoisesti valehteleva valtamedia saa jatkaa valheidensa syöttämistä ilman potkuja. Vaihtoehtomedioilla pitäisi olla oma Facebookkia ettei tarvitse alistua Facebookin diktatuuriin.

Suomalaisten pitäisi rakentaa sellainen verkko ettei olla riippuvaisia Yhdysvalloista ja heidän moraali/etiikka käytänteistään. Tämän takia esim. Kiinan on pakko hankkia oma prosessori teknologia. Emme enää voi olla amerikkalaisten mooralikäsitysten vankeja. 

https://www.courthousenews.com/prosecutors-in-huawei-cfos-extradition-case-deny-nefarious-coverup-conspiracy/

Amerikkalaiset jaksavat kiusata ihmisiä, jotka tulevat toiselaisesta taustasta. Amerikkalaiset ovat varsin ahdasmielisiä siellä on kaikki kiellettyä.

https://oikeamedia.com/o1-156700

https://markkusiira.blogspot.com/2021/03/kiinan-ja-iranin-sopimus-johtaa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti