sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Valtamedia valehtelee!

Vaihtoehtomedioiden pitäisi vahvistaa siipiään, että ne kykenisivät taistelemaan voitokkaammin valtamedioiden vääristelevää propagandaa vastaan. Valtamediat ovat globaalin valtaeliitin äänitorvina ja manipulaation instrumentteina länsimaissa. Magneettimedia julkaisee Benjamin Kivilohkareen ytimekkään kirjoituksen valheen perustalle luodusta yhteiskunnastamme sekä informaatiovallankumouksesta. Kutsumme suomalaisia sotatalkoisiin kansanpettureita ja heidän isäntiään vastaan. Osallistu informaatiovallankumoukseen!

https://www.magneettimedia.com/nakokulma-informaatiovallankumous/

Valtamedia käyttää voimaansa totuuden pimittämiseen. Valtamediassa on hyvin vähän artikkeleita esim. Superälystä. Valtamediat vaikenevat usealla kielellä tärkeistä asioista, joista pitäisi viimeistään nyt puhua. Vaihtoehtomedioiden pitäisi auttaa naapuriaan ideologisista eroista huolimatta, koska vain yhdessä kykenemme kaatamaan valtamediat ja tekemään niistä pienmedioita. Tämä lienee selvää kaikille vaihtoehtomedioille. Pystytäänkö esim. Sanoma media kaatamaan yhteistyöllä. Mainostajien tulisi vetää rahansa pois valtamedioista ja sijoittaa vastaaavat varat muihin medioihin. 

Suomen kansa on vakavasti aivopesty. Se uskoo asioihin, jotka tuottavat varman tuhon koko Suomen kansalle. Se uskoo, että EU on hyvä ratkaisu Suomelle ja että valtamedia puhuu totta ja että korona on hengenvaarallinen sairaus ja että eduskunta edustaa kansan parasta. Asiat ovat päinvastoin: EU tuhoaa Suomen, valtamedia valehtelee systemaattisesti, korona on vain lievä kausiflunssa ja eduskunta ei lainkaan aja Suomen etuja, vaan on vahingollinen kansalle. 

https://www.magneettimedia.com/nakokulma-informaatiovallankumous/

Jussi Mediassa on artikkeleita, joita valtamedia ei julkaise. Lukemalla Jussi Mediaa syntyy lukijalle totuudenmukaisempi kuva maailmasta kuin ns. Perinnemediasta.

https://mediasuomi.wordpress.com/2020/03/15/vaihtoehtomedia-lista-2/

https://www.extrauutiset.com/kauas-duunit-karkaavat-mika-tehdas-lahtee-seuraavaksi/


 

Päälehti hakukone

1 kommentti: