maanantai 20. kesäkuuta 2011

Bjarne Kallis ei ymmärrä politiikkaa

Kristillisten Bjarne Kallis (KD) ei ymmärrä politiikkaa.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/raju-purkaus-paivi-rasasen-puolesta---noyryyttavaa/art-1288396679791.html
Bjarne Kallis ei ymmärrä politiikan tosiasioita, että Kristilliset on niin pieni puolue, että sen mielipiteistä tai toiveista ei välitä kukaan tai mikään. Ei KD voi asettaa mitään ehtoja tai toiveita isommille puolueille. Jos KD haluaa olla mukana hallituksessa, se saa siellä olla, mutta muuten se on ovi, ja nyt ei puhuta Nokian ovesta.Yleensäkään ei kannata kuvitella liikoja marginaalipuolueiden omasta positiostaan, koska lähtölaskenta on lähellä.

"Hallitusneuvottelijat ja tulevat ministerit Paavo Arhinmäki (vas) ja Ville Niinistö (vihr) kertovat että sukupuolineutraalisen avioliittolaista on sovittu, 'että asiaa ei kirjata hallitusohjelmaan kristillisten vastustuksen takia, mutta eduskunnassa tehdään lakialoite oikeusministeriön avustuksella ja kaikki muut paitsi KD sitoutuivat tämän lain läpiviemiseen'," Kallis taustoittaa ja jatkaa:
"Tuleva oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (rkp) ehti jo kutsua puolueen nuorisojärjestön edustajia ministeriöön keskustelemaan tästä kysymyksessä olevasta laista."
"Päivi Räsänen sanoo olevansa täysin tietämätön tällaisesta sopimuksesta. Tuskin kukaan edellä mainituista henkilöistä valehtelee, joka tarkoittaa sitä että Päivi Räsäsen selän takana on neuvoteltu ja sovittu asiasta, joka oli KD:lle kynnyskysmys.," Kallis tulkitsee.

Toivottavasti Räsäselle ja Kallikselle ei tarvitse näyttää kaapin paikkaa. Kataisen tulee automaattisesti pääministerinä hoitaa asiat siten, että hallituksen työn häirintä loppuu.
http://jtalous.blogspot.com/2011/06/mita-raha-on.html

http://grelbar.net/archives/585

http://www.nattstad.se/Sonja.R%C3%A4s%C3%A4nen?id=1708980

http://blogit.tietokone.fi/lexoksanen/2011/06/19/hyytelohallitus-good-vibes-bad-vibes/

http://adosakariala-krekolanihmeblogi.blogspot.com/2011/06/hallitus-karsii-kunnista.html

http://tovesthoughts.blogspot.com/2011/06/uusi-hallitus.html

http://hooasikainen.blogspot.com/2011/06/hallitukseen.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti