keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Putin valmistelee Venäjän kansaa sotaan

Poliittinen tilanne on edennyt siihten pisteeseen, että Venäjän ylinjohto (Putin) valmistelee kansaa sotaan.

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008495216.html

Suomen täytyy valita puolensa, lähteäkö Venäjää vastaan vai ei. Suomella ei ole vielä uusia hävittäjiä eli taistelukyky ei ole kovinkaan hääppöinen.

https://english.pravda.ru/news/world/149939-boeing_russia/

Pitäisikö Presidentti Sauli Niinistön samallalailla valmistella kansaa sotaan. Koetellaanko Suomen kansaa Jouluna aseellisesti. Sota voi edetä vauhdilla ja Suomi on huonosti varustautunut tulevaan Suursotaan. Nuoriso on huonokuntoista vihervasemmistolaista sekundaa. Tilanne on hirveä. Ilmeisesti valtiojohto ei ole asioiden tasalla. Ns. huuliharppuhallitus ei ole sotaan valmis. Puhutaan ilmastonmuutoksesta samaan aikaan kun maan pitäisi valmistautua sotaan. Huuliharppukostajien hallitus on täysin pihalla. 

https://english.pravda.ru/world/149909-russia_china_india/

Jos Suomi käy Venäjään vastaan ja hyökkää esim. Pietariin (tai Leningradiin) niin silloin Venäjä kyllä kostaa Helsingille hyökkäyksen. Helsinki on täysin varustaumaton ydinhyökkäyksen varalle. Suomella ei ole minkäänlaista kyvykkyyttä torjua taktista ydinohjusta. Käytännössä vihervasemmistolainen Kallio on täysin puolustuskyvytön. Ilmastonmuutoksella ei paljoa ydinaseita pysäytetä. 

https://english.pravda.ru/world/149821-usa_russia/ 

Suomen kristillisissä piireissä on jo kauan profetioitu sodasta Venäjää vastaan. Sodasta tullee kuitenkin niin raju, että tappiot tulevat olemaan valtavia. 

Suomi tulee kohtaamaan Koronan samalla kuin Suomen sotilaallinen kyvykkyys on historiallisen huono. Suomen Kansa on tuuditettu siihen kuvitelmaan, että rauha säilyy. Nuorisolle on uskoteltu, että suurin uhka on ilmastonmuutos. Nyt kuitenkin aika näyttää, että Suomen kansa joutuu sotaan. Veteraanit muistelevat jo ratkaisu taisteluja mutta Suomella ei nyt ole samanlaista mahdollisuutta.

https://www.ouka.fi/oulu/pohjoista-kirjallisuutta/oulun-profetia

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/karirosenlof/181058-profetia-suomen-kansalle/

https://johannesleijona.blogspot.com/2014/05/venaja-miehittaa-osan-suomea-kertoo.html

https://taivas-ihme-blogi-annelindell.blogspot.com/2013/05/14-suomea-koskevia-profetioitanakyjaenn.html

http://pyhanhengentulva.blogspot.com/2020/01/profetia-suomelle-26012020-mike-pike.html

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4662963-ukrainassa-ollaan-kuilun-partaalla-markku-kangaspuro-sodan-syttyminen-ei-ole-todennakoista-mutta-silti-se-on-mahdollista?ref=popular 

https://mvlehti.net/2021/12/17/venajam-turvallisuusjohto-kolmas-maailmansota-on-alkanut-ja-taysimittaisia-taisteluja-kaydaan/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti