lauantai 10. syyskuuta 2022

Suomi sodassa Venäjää vastaan

Eilen torstaina 8.9.2022 kuultiin eduskunnassa kyselytunnilla peittelemätön ja ankarasti Venäjää provosoiva lausunto keskustan ministeri Mika Lintilältä, joka ilmoitti Suomen olevan sodassa naapurin suurvaltaa Venäjää vastaan.

https://mvlehti.net/2022/09/09/suomi-on-sodassa-venajaa-vastaan-ministeri-mika-lintila-video/ 

Lintilä (Keskusta) sanoo suoraan, että Suomi on sodassa Venäjää vastaan. En tiedä onko tätä kukaan merkittävä poliitikko suoraan sanonut ennen Lintilää. En ainakaan muista. Mika Lintilä on sinällään rehellinen poliitikko, kun sanoo miten asiat ovat eikä kiertele ja kaartele. Suomi on sodassa. Itse olen jo näin aikaisemminkin kirjoittanut. Suomi aseistaa ja tukee sotaa Venäjää vastaa käyvää Ukrainaa eli Suomi on sodassa vaikka Suomen lähialueilla onkin rauhallista. Tällainen sota on siinä mielessä vaarallinen, että se leviää herkästi Suomen lähialueille. Nyt voi melkein tapahtua mitä vain. Ehkä Venäjä hyökkää Baltiaan ja sitten Suomeen. Voi olla, voipi olla ettei. Mahdotonta arvioida. Joka tapauksessa nyt eletään luultavasti Suomen lähihistorian vaarallisimpia aikoja.

http://natonalla.blogspot.com/2022/06/suomi-ja-nato.html

Viisaat ehkä ryhtyisivät valmistautumaan siihen, että Suomi ajautuu avoimeen sotaan Venäjää vastaan. Todennäköisyyksiä on vaikea arvioida. Suursodassa Venäjä luultavasti käyttäisi taktisia ydinaseita eli luultavasti Helsinki sun muut suurkaupungit ja muut strategiset kohteet vedetään tasaiseksi. Venäjä voi käyttää Ukrainassa taktisia ydinaseita, jos Venäjän tilanne käy mahdottomaksi. Itse kyllä kannatan taktisten ydinaseiden käyttöä. Kyllä sotaan kuuluu ydinaseet ja niitä tulee käyttää. Vaatimattomuus ei näissä sota-asioissa ole hyve vaan terve rohkeus käyttää niitä aseita mitä on saatavilla.

http://jtalous.blogspot.com/2022/09/euroopan-talousromahdus-edessa.html 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/eec3749b-134a-4577-a1c4-39aa526e4192

https://yle.fi/uutiset/3-12355815

2 kommenttia:

  1. No Helsinki saa mennä, samalla luultavasti tulee puhdistettua suurin osa ylimielisistä kusipäistä Suomessa. Se oikea Suomi voi sitten taistella olemassaolostaan ryssien kanssa.

    VastaaPoista
  2. Näinhän se on, että kun päästään maanpetoksellisesta aineksesta erooni niin elämä helpottuu.

    VastaaPoista