maanantai 19. elokuuta 2024

Lasse Lehtinen ja Orpo

Onko Demokraatissa joku salainen viesti lukijoille, koska Lasse Lehtisen (SDP) ja Petteri Orvon kädet ovat samassa asennossa. Onko piiloviestintä kyseessä vai onneton sattuma?

https://demokraatti.fi/

https://demokraatti.fi/orpon-sahkoposteista-ei-ilmene-syyta-virkamatkan-perumiselle-paaministerin-puoliso-taytti-50-vuotta-kokousta-edeltavana-paivana 

https://demokraatti.fi/lasse-lehtinen-varo-vasemman-laidan-lumoa-sdp

Käden asento on molemmilla veijareilla sama eli onko viestinä, että Kokoomus ja SDP ovat samalla asialla, vai mitä?

https://demokraatti.fi/timo-harakka-vastaa-lasse-lehtinen-purkaa-kaunaansa-kaannytyslain-vastustajiin 

Jukka Ant-Wuorisen ja Lasse Lehtisen tutkintapyyntöihin liittyvä näyttö on tähän mennessä koostunut pääasiassa kirjallisista sitaateista.  Käytettävissä on lisäksi päteviä henkilötodistajia.  Mainitsen seuraavassa seitsemäntoista ihmistä, jotka ovat vuosina 1983-2004 toimineet tupakkayhtiöiden vastustajina.  Nämä kaikki ovat valmiit kertomaan, että Ant-Wuorisen ja Lehtisen menettely savukkeiden kauppaamisessa on ollut täysin moraalitonta:

Ant-Wuorinen ja Lehtinen ovat

vuoteen 2000 saakka salanneet ja kiistäneet savukkeiden tappavuuden ja nikotiinin aiheuttaman riippuvuuden ja nikotiinimanipulaation, tehostaneet valheitaan ankarien henkilöhyökkäysten avulla, kiistäneet vuoteen 2004 saakka passiivisen tupakoinnin terveyshaitat, vastustaneet lääkintöhallituksen varoituksia ja pyrkineet häivyttämään niiden näkyvyyden ja estelleet ja viivyttäneet ihmisten suojaamiseksi säädettyjen lakien valmistelua.

Näistä teoista ja laiminlyönneistä koostuvat Suomen historian suurimmat rikokset.  Näyttö on kumoamatonta, ja Ant-Wuorinen ja Lehtinen ovat kaiken lisäksi tunnustaneet menettelynsä.  He ovat tietoisesti aiheuttaneet suuren määrän sairautta ja kuolemaa.  Muistelmateoksessaan Lasse Lehtinen on ylpeillyt kyenneensä viivyttämään työpaikkojen tupakointikieltoa kaksi ja puoli vuotta.  Philip Morrisin edustajien kanssa Lehtinen kertoo tehneensä jatkuvaa yhteistyötä.

http://erkkiaurejarvi.blogspot.com/2024/03/henkilotodistajat-ant-wuorisen-ja.html 

Aikanaan Lasse Lehtinen työskenteli Amer tupakalle ja "valehteli" tupakan terveellisyydestä. En luottaisi miehen sanaan missään asiassa. Varsinainen ketku mieheksi. Todellinen seteliselkärankainen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti