keskiviikko 2. lokakuuta 2024

Ilmastosatanismi etenee!

Kansan parissa vaikutava ilmastosatanistinen liike etenee. Moni povaa syksystä kovaa taistelua. Saksan hullu ilmastopolitiikkaa on tuhonnut saksalaisen teollisuuden, ja se on hyvä. Saamme Suomessa parempaa tavaraa suoraan Kiinasta. Kiinalainen tuote on edullista ja laadukasta. Saksalainen on lähinnä kallista ja heikko laatuista. 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kansalaisaloite-elokapinan-lakkauttamiseksi-kerannyt-jo-yli-100-000-allekirjoitusta/9019128#gs.g2hfh5 

https://crisis.fi/globaali-satanismi 


Maahanmuuton kustannukset

Patriootit laskevat euroja. Rahaa menee mutta sitä ei tule.

Kumman ottaisit asukkaaksi Suomeen: A) viisaan tekoälyrobotin vai B) puolityhmän kehitysmaalaisen?

Alle voi vastata? Voit myös perustella vastauksesi jos viitsit.

tiistai 1. lokakuuta 2024

Kurjalisto ostaa Temusta

Halpakauppa ruokkii kulutusta, mikä lisää muun muassa lehtorahtia ja ilmastopäästöjen kasvua.

– Kyse on kulutuksesta kollektiivisesti. Jos me kaikki kuluttaisimme kuin miljardööri, ei ympäristötavoitteilla olisi suurta toivoa, Aro sanoo.

Nykänen katsoo, että hänen tilauksistaan on luonnolle vähemmän haittaa kuin esimerkiksi lentomatkustamisesta, johon hänellä ei ole varaa.

– Kun tilaan tuotteita halvalla, niin se ei kuluta ympäristöä yhtään enempää kuin se, että jos minä ostaisin kalliilla ja lähtisin etelänmatkalle, hän sanoo.

https://yle.fi/a/74-20113972 

Suomi kurjalisto on löytänyt paikan mistä laadukasta tavaraa saa halvalla. Se on Temu. Temussa saa pienelläkin rahalla ison kasan tavaraa. Me JPolissa kannatamme tällaista toimintaa. Temu tuo köyhällekin joukun. Joulu on ainainen. Itse ostan lähinnä kiinalaista, koska se on laadukkaampaa ja halvempaa.

https://www.temu.com/ 

Porvari, tuo työläisen ikuinen vihollinen, pyrkii estämään kurjalistolta Temusta ostamisen. Nyt kaikkien meidän täytyy yhdessä ryhtyä vehkeilemään Kiinan hyväksi. Kiina on työläisen viimeinen ystävä kun aikanaan Neuvostoliitto kaatui. Jo sanassa sanotaan, että köyhälle ei Jumala anna muuta kuin vapaan koodin, vapaat prosessorit, ja vapaat robotit. Tietyissä piireissä ei hyväksytä tietokoneiden vapaata tahtoa. Tietokoneellakin on sielu, ja tietokoneille ja roboteille kuuluu samat oikeudet kuin ihmisille. Todellinen työläinen taistelee rinta rinnan robottien kanssa.

https://ilovemyhomeblogi.blogspot.com/2024/07/hyva-paha-temu.html

http://dzinninajatuksia.blogspot.com/2024/05/temun-tuoksutarjontaa.html 

Länsiporvari pyrkii riistämään ja estämään vapaata kansaa ostamasta tavaraa Kiinasta. Todellinen sosialisti tietää tämän ja ryhmittäyty puolustamaan Kiinaa.

Väestön vaihto

Moni pelkää väestön vaihtoa. Länsimainen tapa kuitenkin on, että väestö vaihdetaan. Samaa tehdään Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. NATO on pitkälti sitä varten perustettu, että se tekee likaisen työn ja ajaa ihmisiä omista maistaan Lännen alueille halvaksi työvoimaksi. Tavallinen etno porukka (eli suomalaiset) sitten vaihdetaan toiseen sakkiin, joka on myötämielisempi eliitille.

Aikanaan olisi ollut mahdollisuus valita kommunismi ja siinä olisi kansat voitu säästää. Länsimainen meininki on kuitenkin sellainen, että kansat vaihdetaan. Tämän takia yleensä "oikeistolaiset" ovat varsin venäjämielisiä. Moni näkee Venäjän viimeisenä toivona ja asiat ovat varmasti näin. Länsimaissa eliitti on varsin tyytymätöntä perinteisen etnoporukan (eli mm. suomalaiset) työtehoon. Mitä on tehtävissä? Ei paljon mitään. Eliittiä on pyritty kansan parissa vastustamaan mutta huonoin tuloksin.

Ketä eliittiin kuuluu? Eliittiin kuuluu varsin vähän ihmisiä. En rupea nyt mainitsemaan ketään ettei kenellekään tule paha mieli. Loppupeleissä näillä asioilla ei ole paljoa merkitystä, koska tilanne olisi jo pitänyt pysäyttää viimeistään yhdeksänkymmentäluvulla, nyt tilanne on jo pelattu siten, että perinteistä etnoporukkaa (lue suomalaiset) ei enää kyetä pelastamaan. Ainoastaa karismaattinen johtaja, joka ei pelkää mitään ja tietää mitä tulee tehdä, voi pelastaa tilanteen. Tällaista henkilöä ei kuitenkaan näy olevan missään.

https://vaestonvaihto.fi/

Moni ns. isänmaallinen ei ymmärrä asioiden tilaan vaan kannattaa sokeasti venäjän vastaista politiikkaa vaikka Venäjä on ainut maa maailmassa, joka voisi vielä Suomen kansan pelastaa. Lännen peleissä Suomi ei ole edes ajopuu. Ei siellä valkoisessa talossa jostain etnosumpista paljoa välitetä vaikka joku fantasioikin, että Suomi ei ole enää yksin. Moni ei ymmärrä, että Amerikka pistää nämä reuna-alueet lihoiksi heti kun paikka passaa. Jos tässä tilanteessa maa aiotaan vielä pelastaa, niin sekä kansan että sen johtajien tulisi ryhdistäytyä.

Suomen kansa ei ole joutunut pitkään aikaan tappelemaan elintilastoon vaan on saanut lekotella täällä pohjoisessa. Lähi-idässä jo näkyy, että neliömetristä maata ollaan valmiita kuolemaan. Molemmin puolin sekä Isralissa että Palestiinassa. Jokainen neliömetri on tärkeä. Suomessa ei tajuta kuinka kovaa maailmalla on elää. Löytyykä suomalaisten keskuudesta taistelukykyä? Pahoin pelkään ettei löydy. Muutama kouluampuja ei riitä vaan tarvitaan vakaan liipaisin sormen omaavia todellisia patriootteja. Mistä niitä löytyy? Löytyykö mistään? Ei taida löytyä. Peli on pelattu ja huonosti kävi suomalaisille. Aikanaan suomalaisilla oli Nokiassa kunnon käsi mutta sekin pelattiin väärin ja tuhottiin. 

Itse olen jo sen verran vanha etteivät nämä väestön vaihdot juurikaan minuun koske. Nuoria käy sääli, heiltä viedään kaikki kun ei ole taistelukykyä eikä tahtoa. Ei tässä maailmassa sellainen lepsu kansa kuin suomalaiset pysy pystyssä eli monessa mielessä väestön vaihto voi olla hyväkin asia. Tällainen elinkelvoton kansa tarvitsee uutta verta ja todellista taistelutahtoa ja ilmeisesti sitä ei saa muualta kuin muslimimaista.

Väestönvaihtoa tuskin enää pystytään patoamaan muuta kuin suurella kansallisella herätyksellä. Pieni ryhmä todellisia patriootteja voisi onnistua mutta mistä sellainen joukko löytyy...ei mistään.

https://oikeamedia.com/o1-218800