tiistai 1. lokakuuta 2024

Kurjalisto ostaa Temusta

Halpakauppa ruokkii kulutusta, mikä lisää muun muassa lehtorahtia ja ilmastopäästöjen kasvua.

– Kyse on kulutuksesta kollektiivisesti. Jos me kaikki kuluttaisimme kuin miljardööri, ei ympäristötavoitteilla olisi suurta toivoa, Aro sanoo.

Nykänen katsoo, että hänen tilauksistaan on luonnolle vähemmän haittaa kuin esimerkiksi lentomatkustamisesta, johon hänellä ei ole varaa.

– Kun tilaan tuotteita halvalla, niin se ei kuluta ympäristöä yhtään enempää kuin se, että jos minä ostaisin kalliilla ja lähtisin etelänmatkalle, hän sanoo.

https://yle.fi/a/74-20113972 

Suomi kurjalisto on löytänyt paikan mistä laadukasta tavaraa saa halvalla. Se on Temu. Temussa saa pienelläkin rahalla ison kasan tavaraa. Me JPolissa kannatamme tällaista toimintaa. Temu tuo köyhällekin joukun. Joulu on ainainen. Itse ostan lähinnä kiinalaista, koska se on laadukkaampaa ja halvempaa.

https://www.temu.com/ 

Porvari, tuo työläisen ikuinen vihollinen, pyrkii estämään kurjalistolta Temusta ostamisen. Nyt kaikkien meidän täytyy yhdessä ryhtyä vehkeilemään Kiinan hyväksi. Kiina on työläisen viimeinen ystävä kun aikanaan Neuvostoliitto kaatui. Jo sanassa sanotaan, että köyhälle ei Jumala anna muuta kuin vapaan koodin, vapaat prosessorit, ja vapaat robotit. Tietyissä piireissä ei hyväksytä tietokoneiden vapaata tahtoa. Tietokoneellakin on sielu, ja tietokoneille ja roboteille kuuluu samat oikeudet kuin ihmisille. Todellinen työläinen taistelee rinta rinnan robottien kanssa.

https://ilovemyhomeblogi.blogspot.com/2024/07/hyva-paha-temu.html

http://dzinninajatuksia.blogspot.com/2024/05/temun-tuoksutarjontaa.html 

Länsiporvari pyrkii riistämään ja estämään vapaata kansaa ostamasta tavaraa Kiinasta. Todellinen sosialisti tietää tämän ja ryhmittäyty puolustamaan Kiinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti