keskiviikko 5. tammikuuta 2022

NATOon liittyy tuntemattomia uhkia

NATOon liittymiseen liittyy tuntemattomia uhkia. NATO voi joutua avoimeen sotaan muslimien ja Kiinan kanssa, myöskään UFOjen kanssa konfliktia ei voi sulkea pois. Lisäksi Yhdysvaltain sisäpoliittinen tilanne on epävakaa. Maata johtaa selvästi dementoitunut Joe Biden. Miten sellaiseen maahan voi luottaa?

Iso kysymysmerkki on myös Amerikan suhtautuminen Supertekoälyyn? Mille puolelle Suomi lähtee, jos Yhdysvallat joutuu sisällissotaan, missä toisella puolella on ihmisten johtama Amerikka ja toisella tekoälyn johtama Amerikka? Nämä avoimet kysymykset pitäisi ainakin selvittää. 

UFOjen ja amerikkalaisten välistä konfliktia on vaikea arvioida. Jos Amerikalla on hallussa laittomasti (siis näkökulmasta) hankittuja aluksia voi se jo itsessään olla riittävä syy sodalle, vaikka UFOt muuten olisivatkin rauhanomaisia. Kannattaako Suomen mennä UFO sodissa ihmisten puolelle vai olla rauhanomaisessa suhteessa UFOihin? Itse en lyöttäityisi ihmisten puolelle vaan olisin rehellisesti UFO mielinen.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paavovayrynen/venajan-pelko-ei-ole-aina-ollut-viisauden-alku/

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/majuripasi/packalenin-on-turha-sensuroida-kommentteja-typeria-vaitteita-pitaa-kritisoida/

https://markkusiira.com/2022/01/07/lannen-ylivallasta-kiinalaiseen-dystopiaan/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti