sunnuntai 30. tammikuuta 2022

Euroopan hullu kevät

Arabikevättä seuraa euroopan hullu kevät ja kesä. Tankit rynnivät ja meno on mukavaa. Adolf Hitleriä tulee ikävä. Todellinen politiikan raskassarjalainen Adolf Hitler ehkä kykenisi turvaamaan euroopan tulevaisuuden.

Elokapinan nuoret joutuvat tankkien alle, viherhömppä katoaa kuin lumi kesällä. Elokapinan nuoret joutuvat syömään mitä sattuu, vegejuttuja ja soijaa ei ole saatavilla. Syötävä on jotain. Mitä? Energian hinta tulee pomppaamaan tasolle mitä nyt ei moni osaa edes kuvitella. Kansa joutuu värjöttelemään kylmässä ja rukoilemaan. Rukouksia ei kuitenkaan kukaan kuuntele.

https://blogit.kansanuutiset.fi/volanen-vasemmalta/kenen-realismia/

Sota, kuten aina aikaisemminkin, tuo asioihin järkeä ja vastuullisuutta. Urheat urhomme taistelevat ylivoimaista vihollista vastaan mitä sattuvat käteen saamaan. Sotilasjussit!

Rikkaat tuskin luopuvat mistään köyhien hyväksi, ei kannata edes haaveilla. Köyhyt pysyvät köyhinä.

https://www.osallisuusmedia.fi/heikki-patomaki-venajan-ehdotus-sopimukseksi-naton-kanssa-kuinka-ylittaa-konflikti/?fbclid=IwAR32m4x2E9445NeOPLSYUIq5WTGs1Cm9GD0FRqDYLxyFCJ7HOuetFsWLh7c

Kunnon sota toisi nyt selkeyttä asioihin, pienet murheet häviäisivät ja kansa keskittyisi selviytymiseen.

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4680569-sunnuntaivieras-parodian-asein-taistolaisuutta-ehdottoman-totuuden-vasemmistopoikkeamaa-vastaan-antti-teinilan-parodiahahmon-waino-weriviirin-henki-elaa

Soijanuorisosta kasvaisi SotilasJusseja! Elokapinanuorten aika menisi siihen, että miten parhaiten pysäytetään tankki ja miten ydinlaskeumalta voi (jos voi) suojautua!

https://oilprice.com/Metals/Commodities/How-Would-A-Russian-Incursion-Impact-Commodities.html

http://ufothetruthisoutthere.blogspot.com/2014/05/time-traveler-who-spent-2-years-in.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti