keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Sota edessä

Nyt näyttää vahvasti siltä, että sota on tulossa. Amerikkaa johtaa dementoitunut eläkeläinen Joe Biden, jolla ei ole minkäänlaista osaamista mistään. Trumppia tulee ikävä. Amerikka voisi ehkä pelastua, jos Trumppi saataisiin takaisin Presidentiksi. Tilanne on sanalla sanoen hirveä, jopa karmea.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jussina/viron-puolustusvoimain-komentajan-martin-heremin-erittain-tarkea-haastattelu-katsokaa-tai-pistakaa-katsomaan/

Ilmeisesti edessä on laajamittainen sota. Neuvostoliitto (eli Venäjä) todennäköisesti ottaa Viron haltuunsa. Suomi tuskin auttaa Viroa vaan toivottaa YYA sopimuksen tervetulleeksi. Virossa alkaa puhdistus ja porukkaa siirretään Siperiaan Terapialeireille. Suomi ei taaskaan tee mitään. Presidentti puhuu kauniisti ja ympäripyöreästi mutta tottelee Isäntäänsä (el NL).

Yhdysvaltojen dementikko Presidentti nostaa kädet ylös ja sanoo suoraan, että mitään ei voida tehdä.

https://yle.fi/uutiset/3-12277696

Viron haltuunotto ei vie Neuvostojoukoilta kuin muutaman minuutin ja sitten asiat ovat sillä selvät. Herran haltuun. 

Elokapinan touhuilijat joutuvat nyt kovan eteen. Menevätkö tankkien eteen seisoskelemaan vai mitä touhuavat. Meille strategiasivustoille nämä ovat ajat tärkeitä sillä nyt meidän tietojamme tarvitaan yhteiskunnassa. Pidän tärkeänä, että Suomen elitti tietää mikä tilanne ja lukee Jussi Mediaa tarkasti.

En jaksa uskoa, että Sanna Marinin johtama Suomi voisi tässä vaiheessa liittyä Natoon. Etenkin kun NATO johtaa dementikko Joe Biden.

http://anssijoutsenlahti.blogspot.com/2022/01/taas-ervastia-maaseudun-tulevaisuudesta.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti