maanantai 24. tammikuuta 2022

Päivi Räsänen - rikollinen

Päivi Räsänen jodlaa Raamatun kohtia, joka kerta kun Räsänen vetoaa Raamattuun - niin häkki heilahtaa. Päivi Räsäsen sädekehä kirkastuu - mitä kovempi tuomio, sitä kirkkaampi kruunu. Vankilassa istuminen sopii Räsäselle hyvin. Kovat tuomiot ilmentävät sitä antikristillistä aikaa jossa elämme. Raamatun sanasta on tullut kiellettyä. Lähitulevaisuudessa pelkkä Raamatun hallussapidosta tulee vihapuherikos. Tämähän on todellisille kristityille hyvä asia, koska aijat ovat viimeisessä vaiheessa kristityille kovat. Kristittyjen viedään areenalle, jossa leijonat odottavat huikopalaa.

https://ranneliike.net/uutiset/16011/kansanedustaja-paivi-rasanen-syytteeseen-kiihottamisesta-kansanryhmaa-vastaan

Se on nimenomaan tämä huikopala, joka määrittää lopunajan kristittyjen elämää. Elämästä tulee kovaa, uskomattoman kovaa. 

https://teologiaanaisille.blogspot.com/2021/10/kristitty-nainen-lopunajoissa.html

Jos Timo Soini olisi todellinen kristitty, olisi hän nyt syytettynä Räsäsen kanssa, mutta ei kyllä Soinilla leuat lonksuvat mutta missä on näytöt. Missä ovat ne tuomiot? Ei Soinilla ei ole rikosrekisteriä - todellisella kristityllä on rikosrekisteri.

 http://timosoini.fi/2022/01/usko-tuomiolla/

Todellinen kristitty on Areenalla leijonien edessä - nälkäisten leijonien, jotka päässeet ihmislihan makuun. Sellainen on todellinen kristitty - ei pelkää, vaan on valmiina. 

https://oikeamedia.com/o1-173400

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti