perjantai 28. tammikuuta 2022

Vatikaani ja Natsit

Natsit ovat aina trendikkäitä. TV:stä tulee jatkuvasti Natsiohjelmia ja ilmeisesti ne ovat varsin suosittuja. Aina mukavaa katsella televisiosta Hitlerin ja kumppaneiden touhuja ja näin holokaustin juhla-aikaan Hitlerin touhut ovat aina ajankohtaisia. 

https://huttunenpekka.blogspot.com/2022/01/2851-vatikaani-pani-paljon-peliin.html

Natsi-Saksan johdosta löytyy paljon eeppisiä hahmoja, jotka ovat iskostuneet kansan tajuntaan. Sellaiset nimet Göring sun muut ovat kokokansan mielessä. Juutalaiset ovat aina trendikkäitä ja siten aina muodissa. Kipa päässä on kiva mennä. Myös Vatikaani Paavin johdolla on aina yhtä trendikäs Natsi-Saksan ystävä. Sinne Etelä-Amerikkaan vietiin Natseja oikein urakalla Vatikaanin toimesta.

http://timosoini.fi/2022/01/amerikan-tuomari/

Suomessakin on Vatikaanin ystäviä paljon ja heitä yhdistää vankkumattomasti Paavin valta. Paavi on myös pedofiilien tunnettu ystävä, ja Natsimeininkiähän siellä on aina harrastettu ja siellä ollaan aina trendien kärjessä.

http://kirjojenkuisketta.blogspot.com/2021/09/gwen-strauss-yhdeksan-vastarintanaisten.html

Mitä maailma olisi ilman Natseja? Tätä olen usein kysynyt ja vastaus on selkeä: ei mitään. Moni elokuva ja sarja olisi jäänyt tekemättä, ja sama koskee konsoli- ja tietokonepelejä. Ilman Natseja olisi varsin tylsää. Nyt ns. Natsikorttia voi aina heiluttaa ja olen siten ajan hermolla.

https://ranneliike.net/uutiset/16216/kymmenet-katoliset-papit-kaapista

https://markkusiira.blogspot.com/2021/03/paavi-pandemian-jalkeen-uusi.html

https://teetai.blogspot.com/2013/11/mika-on-paavi-miehiaan.html

http://fransiskaanimaallikot.blogspot.com/

Paavi lienee maailman suosituin ja tunnetuin homoikoni. Tosin Timo Soini kilpailee tästä homoikonin asemasta kovasti ja hän lienee Suomessa erittäin suosittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti