perjantai 1. heinäkuuta 2011

Eurooppa pelattiin tarkoituksella kriisiin

Euroopan johtajat johdattivat Euroopan kansat tarkoituksella kriisiin. Syitä lienee monia ja varmasti maanpettureilla on lukemattomia selityksiä puolustuksenaan. Mikä kriisiytymisessä oli Neuvostoliiton istuttamilla agenteilla jäänee ikuiseksi salaisuudeksi, mutta käsittääkseni Neuvostoliitto (NL) suunnitteli 1980-luvulla Lännen tuhoamista juuri tälläisellä taloudellisella operaatiolla. 1990-luvulla agentit oli istutettu ja operaatio alkoi ja toteutettiin varsin onnistuneesti. Entinen Itä-Eurooppa integroitiin Länteen ja samalla Länsi sitoutettiin valtaviin maksuvelvollisuuksiin, jolla saatiin sosialisoitua vauraitten Länsimaiden omaisuudet.

Ilmastonmuutos

Ilmastonmuutosta pidettiin aikanaan NL:n aseena Länttä vastaan. Operaatio onnistui yli odotusten. Länsi saatiin tuhlaamaan voimavaransa kaikenlaiseen turhaan teknologiaan ja samalla Kiina rakensi talouttaan ennätysvauhtia. Lännen aikoinaan mahtava teollisuus saatii polvilleen ja nyt Kiinalaiset sitten pelastavat Saabit, Volvot jne.
http://jtalous.blogspot.com/2011/06/niiniston-osaaminen-taloudessa-vitsi.html

Lännen moraalisen selkärangan tuhoaminen

Yhdysvalloilla ja Katolisella kirkolla oli joskus moraalinen yliote mutta se on tuhottu soluttamalla. Pedofiilipapit tuhosivat loput.

Listaa voisi jatkaa mutta näin lämpöisellä ei jaksa kirjoittaa enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti